fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bataller passa el testimoni a Begoña Carrasco

Bataller passa el testimoni a Begoña Carrasco

L’exalcalde dimiteix com a president local del Partit Popular i en una juntal local presidida per Isabel Bonig nomena presidenta a Begoña Carrasco fins al proper congrès local.

En mig de tota la voràgine que viu el PPCV, Isabel Bonig ha decidit acceptar la dimissió del president del PP de Castelló Alfonso Bataller i nomenar presidenta local a Begoña Carrasco, actual portaveu del partit a l’Ajuntament.

La fins ara secretària de la Junta Local del Partit Popular a Castelló, Begoña Carrasco, ha sigut designada nova presidenta del partit fins a la celebració del pròxim congrés local i després de la dimissió presentada aquesta vesprada per Alfonso Bataller en la reunió de la Junta Local a la qual han assistit la Presidenta regional del PPCV, Isabel Bonig, i el President provincial, Javier Moliner.

Carrasco ha explicat que el seu repte és “tornar a recuperar la confiança de la nostra gent a través dels valors que compartim els populars”. “Som persones honrades, preparades i serioses, amb una mentalitat oberta, tolerant i moderada”.

La presidenta del PP a la Comunitat, Isabel Bonig, ha destacat “la gran honradesa” de Bataller que “deixa el llistó molt alt” i ha animat al PP de la ciutat ha seguir com a exemple de gran labor, de gestió honrada i d’estar al costat dels ciutadans.

Leave a Reply

Your email address will not be published.