fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bego帽a Carrasco porta el seu projecte pol铆tic per a Castell贸 fins a Madrid

Bego帽a Carrasco porta el seu projecte pol铆tic per a Castell贸 fins a Madrid

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Castell贸 exposa el seu projecte de ‘ciutat de primera’ en la Convenci贸 Nacional del PP i davant el seu president Pablo Casado.

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castell贸 i candidata a l’alcaldia de Castell贸, Bego帽a Carrasco, ha portat hui el seu projecte pol铆tic per a Castell贸 fins a Madrid, fins al cor d’Espanya. Carrasco ha pres hui la paraula en la Convenci贸 Nacional del Partit Popular per a, davant el president Pablo Casado, defensar un projecte que retornar脿 “la llibertat i la conviv猫ncia pac铆fica” a la capital de la Plana, i que defensar脿 “una baixada dels impostos” per als castellonencs. “En definitiva, volem convertir a Castell贸 en una ciutat de primera”, ha destacat.

Bego帽a Carrasco ha defensat hui que Castell贸 茅s “una ciutat de primera, un lloc extraordinari amb gent extraordin脿ria”. No obstant aix貌, “amb estos quatre anys de govern del bipartit del PSPV i Comprom铆s, amb el suport de Castell贸 en Moviment, la nostra ciutat s’ha paralitzat, ha perdut la llum i si els castellonencs em donen la seua confian莽a, treballar茅 per a poder-li-la retornar”, ha assenyalat.

La presidenta del PP de Castell贸 ha defensat que, enfront del “sectarisme i al pensament 煤nic” que ha imposat l’esquerra a la ciutat, “els populars s铆 que tenim un projecte de ciutat, per al conjunt de la ciutat, perqu猫 tenim un equip de persones de primera”.

Entre els compromisos que Bego帽a Carrasco ha defensat en la convenci贸 de Castell贸 sobre茂x una baixada de les c脿rregues fiscals i una simplificaci贸 de l’administraci贸 local. “Abaixarem els impostos als castellonencs. I eliminarem les c脿rregues burocr脿tiques”, ha destacat la candidata a l’alcaldia de la ciutat de Castell贸, ja que l’actual estructura departamental de l’Ajuntament, “lligades a les exig猫ncies de l’actual alcaldessa Amparo Marco, fa que els tr脿mits es facen m茅s dif铆cils i siguen m茅s llargs per als ciutadans. 脡s absolutament intolerable que els castellonencs entren en el consistori a la recerca de la soluci贸 a un problema i isquen amb molts m茅s dels que ja tenien. L’Ajuntament ha d’estar per a ajudar, no per a convertir-se en una c脿rrega per als ve茂ns”, ha defensat.

Carrasco tamb茅 ha portat a Madrid la voluntat de recuperar la llibertat i la conviv猫ncia per a la ciutat de Castell贸. “Perqu猫 governarem per a tots. El projecte del PP diu no al pensament 煤nic ni les imposicions”, ha remarcat. “I per descomptat, serem el mur de contenci贸 del nacionalisme radical independentista dels lla莽os grocs”, ha afegit.

I tamb茅 ha defensat que el PP, si arriba a l’alcaldia de Castell贸, convertir脿 la capital de la Plana a la Ciutat de l’Esport i el Benestar. “Per diverses raons, la primera perqu猫 l’esport promou valors consubstancials com la cultura de l’esfor莽, l’esperit de superaci贸, que fomenta la competitivitat, la solidaritat, la consecuci贸 de metes, la cerca de l’猫xit… s贸n valors que s’estan perdent en la nostra societat i que s’han de recuperar, i que des del PP treballarem per a recuperar”.

La segona ra贸 per la qual Castell贸 ha de ser la Ciutat de l’Esport 茅s “perqu猫 茅s una font de generaci贸 de riquesa i de llocs de treball si es vincula amb el turisme. La ciutat de Castell贸 ja va anar l’any 2012 Ciutat Europea de l’Esport, amb uns resultats satisfactoris i un gran impacte econ貌mic a la ciutat. Treballarem perqu猫 esta fita es pot repetir”. I la tercera ra贸 茅s perqu猫 amb l’esport “contribu茂m a millorar el benestar i la salut dels ve茂ns. Millor salut significa menys saturaci贸 dels punts d’atenci贸 sanit脿ria i menys despesa de recursos”.

La presidenta del PP de Castell贸 ha defensat que el PP treballar脿 perqu猫 la ciutat de Castell贸 “siga not铆cia nacional per l’extraordinari de la seua gent” i no per “els assalts al terrat de l’Ajuntament per a llan莽ar paperetes en favor de l’independentisme catal脿, els nus integrals en la Pla莽a Major o pel segrest del xiquet Jes煤s del naixement en plenes festes nadalenques a canvi d’un lla莽 groc i la petici贸 d’un rescat que era la llibertat dels pol铆tics presos catalans”.

I finalment, Bego帽a Carrasco ha tancat la seua intervenci贸 fent una invitaci贸 a tots els companys del Partit Popular al fet que visiten la ciutat “amb motiu de les nostres festes de la Magdalena, que han sigut declarades Festa d’Inter茅s Internacional i que s贸n al mar莽”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.