fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco porta el seu projecte polític per a Castelló fins a Madrid

Begoña Carrasco porta el seu projecte polític per a Castelló fins a Madrid

La candidata del Partit Popular a l’alcaldia de Castelló exposa el seu projecte de ‘ciutat de primera’ en la Convenció Nacional del PP i davant el seu president Pablo Casado.

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castelló i candidata a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha portat hui el seu projecte polític per a Castelló fins a Madrid, fins al cor d’Espanya. Carrasco ha pres hui la paraula en la Convenció Nacional del Partit Popular per a, davant el president Pablo Casado, defensar un projecte que retornarà “la llibertat i la convivència pacífica” a la capital de la Plana, i que defensarà “una baixada dels impostos” per als castellonencs. “En definitiva, volem convertir a Castelló en una ciutat de primera”, ha destacat.

Begoña Carrasco ha defensat hui que Castelló és “una ciutat de primera, un lloc extraordinari amb gent extraordinària”. No obstant això, “amb estos quatre anys de govern del bipartit del PSPV i Compromís, amb el suport de Castelló en Moviment, la nostra ciutat s’ha paralitzat, ha perdut la llum i si els castellonencs em donen la seua confiança, treballaré per a poder-li-la retornar”, ha assenyalat.

La presidenta del PP de Castelló ha defensat que, enfront del “sectarisme i al pensament únic” que ha imposat l’esquerra a la ciutat, “els populars sí que tenim un projecte de ciutat, per al conjunt de la ciutat, perquè tenim un equip de persones de primera”.

Entre els compromisos que Begoña Carrasco ha defensat en la convenció de Castelló sobreïx una baixada de les càrregues fiscals i una simplificació de l’administració local. “Abaixarem els impostos als castellonencs. I eliminarem les càrregues burocràtiques”, ha destacat la candidata a l’alcaldia de la ciutat de Castelló, ja que l’actual estructura departamental de l’Ajuntament, “lligades a les exigències de l’actual alcaldessa Amparo Marco, fa que els tràmits es facen més difícils i siguen més llargs per als ciutadans. És absolutament intolerable que els castellonencs entren en el consistori a la recerca de la solució a un problema i isquen amb molts més dels que ja tenien. L’Ajuntament ha d’estar per a ajudar, no per a convertir-se en una càrrega per als veïns”, ha defensat.

Carrasco també ha portat a Madrid la voluntat de recuperar la llibertat i la convivència per a la ciutat de Castelló. “Perquè governarem per a tots. El projecte del PP diu no al pensament únic ni les imposicions”, ha remarcat. “I per descomptat, serem el mur de contenció del nacionalisme radical independentista dels llaços grocs”, ha afegit.

I també ha defensat que el PP, si arriba a l’alcaldia de Castelló, convertirà la capital de la Plana a la Ciutat de l’Esport i el Benestar. “Per diverses raons, la primera perquè l’esport promou valors consubstancials com la cultura de l’esforç, l’esperit de superació, que fomenta la competitivitat, la solidaritat, la consecució de metes, la cerca de l’èxit… són valors que s’estan perdent en la nostra societat i que s’han de recuperar, i que des del PP treballarem per a recuperar”.

La segona raó per la qual Castelló ha de ser la Ciutat de l’Esport és “perquè és una font de generació de riquesa i de llocs de treball si es vincula amb el turisme. La ciutat de Castelló ja va anar l’any 2012 Ciutat Europea de l’Esport, amb uns resultats satisfactoris i un gran impacte econòmic a la ciutat. Treballarem perquè esta fita es pot repetir”. I la tercera raó és perquè amb l’esport “contribuïm a millorar el benestar i la salut dels veïns. Millor salut significa menys saturació dels punts d’atenció sanitària i menys despesa de recursos”.

La presidenta del PP de Castelló ha defensat que el PP treballarà perquè la ciutat de Castelló “siga notícia nacional per l’extraordinari de la seua gent” i no per “els assalts al terrat de l’Ajuntament per a llançar paperetes en favor de l’independentisme català, els nus integrals en la Plaça Major o pel segrest del xiquet Jesús del naixement en plenes festes nadalenques a canvi d’un llaç groc i la petició d’un rescat que era la llibertat dels polítics presos catalans”.

I finalment, Begoña Carrasco ha tancat la seua intervenció fent una invitació a tots els companys del Partit Popular al fet que visiten la ciutat “amb motiu de les nostres festes de la Magdalena, que han sigut declarades Festa d’Interés Internacional i que són al març”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.