fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Begoña Carrasco (PP): “Des de l’essència del que som com a poble, comença la reconquesta de la confiança dels castellonencs”

Begoña Carrasco (PP): “Des de l’essència del que som com a poble, comença la reconquesta de la confiança dels castellonencs”

La presidenta del PP de Castelló ha destacat en l’esmorzar popular celebrat en l’ermita de la Magdalena que els afiliats i militants “sou l’ànima del nostre partit, sou els batecs que mouen el cor d’este gran equip humà que és el Partit Popular”.

“Des de l’essència del que som com a poble, comença la reconquesta de la confiança dels castellonencs pel Partit Popular”. Així s’ha referit la presidenta del PP de Castelló, Begoña Carrasco, durant l’acte d’inici del curs polític de la ciutat, que ha tingut lloc en l’esplanada de l’ermitori de la Magdalena, i que comptat amb la participació d’un centenar d’afiliats i simpatitzants. Carrasco ha estat acompanyada també de la presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, i el president provincial del PP de Castelló, Miguel Barrachina, entre altres càrrecs. En la Magdalena s’ha visitat el Centre d’Interpretació, es Castell Vell i s’ha celebrat un esmorzar als peus de l’ermita.

“Ací tornem cada any per a recordar les nostres arrels, la nostra història, per a rendir un homenatge a tots aquells homes i dones que van decidir fer un pas molt valent, eixir del confort que implicava la protecció de les muralles del castell i assentar-se en l’esplanada. Avui, amb este acte, vull que donem tots junts el primer pas per a afrontar el treball de reconquistar electoral i políticament Castelló de la Plana. Estic ací per a guiar un procés en el qual vull, i necessite, comptar amb el vostre suport, per a aconseguir que el Partit Popular, torne a recuperar l’alcaldia de Castelló, de la qual mai hauríem d’haver eixit”, ha subratllat Begoña Carrasco.

La líder dels populars en la capital de la Plana, en el seu discurs, també ha destacat que “en estos tres anys hem reflexionat i assumit errors, un temps que ens ha servit també per a rearmar-nos, eixir fora i recórrer els carrers. Treballar molt, escoltar als veïns, atendre les seues demandes”. I en este sentit, ha posat de manifest queixes veïnals com la brutícia per la falta de neteja que acumula la ciutat, les llistes d’espera en els centres de salut o en els hospitals; l’absència de noves infraestructures educatives; la nul·la política d’ocupació i “el malestar per la falta de comunicació amb el consistori, el govern del bipartit està completament desnortat i desbordat davant la seua incapacitat per a governar als castellonencs cap al progrés i el benestar generalitzat”.

Enfront d’este model polític de PSOE i Compromís, que porten a Castelló cap al bloqueig en la gestió, Begoña Carrasco ha situat al PP: “Som el partit que més preparat està per a governar. Tenim les persones més qualificades, tenim l’experiència, tenim la capacitat i les ganes de transformar la nostra ciutat i convertir Castelló en la ciutat amable, acollidora i oberta que sempre ha sigut. La ciutat on tots caben, però on una minoria no imposa el seu criteri a la majoria. El ‘Castelló de tots'”.

I ha animat als afiliats i militants a treballar en la recta final cap a les eleccions municipals, previstes per a maig. “Us necessite més que mai. El PP us necessita. Anem cap a unes eleccions, en menys de 8 mesos, i necessite que estiguem units, que eixa il·lusió i força que cadascun posseïu la unim en una sola direcció. Sou l’ànima del nostre partit, sou els batecs que mouen el cor d’este gran equip humà que és el Partit Popular. Estic feliç i orgullosa de tenir-vos amb mi. Us demane un últim esforç, perquè la reconquesta de la ciutat de Castelló és possible, i anem a aconseguir-la. Des d’avui, i des d’ací. El PP és el recanvi que necessiten els castellonencs enfront dels governs del canvi. Així que ‘anem, anem fent camí’, perquè avui siga la ‘vespra’ de ‘la nostra festa'”.

Per la seua banda, la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha recolzat el treball que està fent Begoña Carrasco per a posar límit al treball del bipartit de PSPV i Compromís en la ciutat, que governen en contra dels interessos dels castellonencs, i ha ressaltat “l’important que és guanyar les pròximes eleccions municipals per a contenir l’avanç d’una esquerra que treballa únicament per a desmantellar les estructures democràtiques de l’Estat de manera sectària. El PP és l’únic mur de contenció que ara existeix en l’àmbit polític”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.