fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benicarló participa en la Mostra de la Taula del Sénia

Benicarló participa en la Mostra de la Taula del Sénia

L’Ajuntament de Benicarló ha estat present en la XIII Mostra de la Taula del Sénia que ha tingut lloc a Sant Jordi durant el cap de setmana. Els regidors de Turisme i Cultura han participat en les reunions de treball i han aprofitat per promocionar l’oferta cultural, turística i gastronòmica de la ciutat.

Benicarló ha participat activament en la trobada dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del Sénia en el marc de la mostra itinerant que cada any celebra l’entitat. Enguany l’escenari de la trobada ha estat el municipi de Sant Jordi, on durant el cap de setmana s’han dut a terme diverses activitats com una reunió de treball amb representants de tots els municipis que ha servit per a fer balanç de les activitats realitzades durant l’any i per a parlar de nous projectes.

Una de les propostes més ambicioses és la posada en marxa d’un Pla Territorial d’Ocupació que abastaria a tots els municipis que conformen el territori del Sénia, a més de la creació d’itineraris formatius per a joves en empreses de la zona o l’organització d’una ruta turística al llarg del riu Sénia.

Els regidors de Turisme, Rosana Marzá, i de Cultura, Josep Barberà, han assistit a les reunions de treball, que han comptat amb la presència de la directora territorial de Governació de la Generalitat de Catalunya, Rosa Pech, i del secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodríguez Mulero.

Benicarló ha aprofitat la presència en la Mostra per promocionar els seus recursos turístics i la seua oferta cultural i gastronòmica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.