fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 participa en la Mostra de la Taula del S茅nia

Benicarl贸 participa en la Mostra de la Taula del S茅nia

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha estat present en la XIII Mostra de la Taula del S茅nia que ha tingut lloc a Sant Jordi durant el cap de setmana. Els regidors de Turisme i Cultura han participat en les reunions de treball i han aprofitat per promocionar l’oferta cultural, tur铆stica i gastron貌mica de la ciutat.

Benicarl贸 ha participat activament en la trobada dels municipis que conformen la Mancomunitat de la Taula del S茅nia en el marc de la mostra itinerant que cada any celebra l’entitat. Enguany l’escenari de la trobada ha estat el municipi de Sant Jordi, on durant el cap de setmana s’han dut a terme diverses activitats com una reuni贸 de treball amb representants de tots els municipis que ha servit per a fer balan莽 de les activitats realitzades durant l’any i per a parlar de nous projectes.

Una de les propostes m茅s ambicioses 茅s la posada en marxa d’un Pla Territorial d’Ocupaci贸 que abastaria a tots els municipis que conformen el territori del S茅nia, a m茅s de la creaci贸 d’itineraris formatius per a joves en empreses de la zona o l’organitzaci贸 d’una ruta tur铆stica al llarg del riu S茅nia.

Els regidors de Turisme, Rosana Marz谩, i de Cultura, Josep Barber脿, han assistit a les reunions de treball, que han comptat amb la pres猫ncia de la directora territorial de Governaci贸 de la Generalitat de Catalunya, Rosa Pech, i del secretari auton貌mic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, Francisco Rodr铆guez Mulero.

Benicarl贸 ha aprofitat la pres猫ncia en la Mostra per promocionar els seus recursos tur铆stics i la seua oferta cultural i gastron貌mica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.