fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benlloch: “Estem preparats i en disposició de cedir els terrenys per a la Comissaria només ho vulga el Govern central”

Benlloch: “Estem preparats i en disposició de cedir els terrenys per a la Comissaria només ho vulga el Govern central”

L’alcalde de Vila-real anuncia, amb motiu de la festivitat de la Policia Nacional, que la recent habilitació de la Junta de Govern per a aprovar modificacions puntuals del PGOU permetrà agilitar els tràmits i lamenta no tenir encara “interlocutor”.

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha incidit hui, durant la celebració del Dia de la Policia Nacional celebrat a l’ermitori de la Mare de Déu de Gràcia, en la necessitat de dotar als agents d’una nova comissaria en la ciutat. “No ens cansem de reivindicar-ho, perquè som conscients de la necessitat de comptar amb unes instal·lacions més concordes i preparades per al segle XXI. I no solament som conscients, sinó que treballem des de fa temps per a açò”, ha assenyalat Benlloch en el seu discurs, per a assegurar que el consistori estaria en disposició de cedir els terrenys per a la construcció del nou edifici en breu termini si el Govern accedira al projecte.

“Espere i desitge que arribe en breu el sentit comú i la responsabilitat en aquest país i prompte tinguem un nou govern, interlocutor necessari per a avançar en el projecte de la nova comissaria, doncs nosaltres estem preparats i estem en disposició de complir amb la nostra part”, agrega l’alcalde, qui ha lamentat que la situació de bloqueig institucional està afectant a actuacions importants per a la ciutat. En la mateixa línia, Benlloch recorda l’aposta de Vila-real per situar les noves dependències de comissaria a l’entorn del Palau de Justícia. “Hem oferit en multitud d’ocasions alternatives per a garantir unes condicions de treball dignes perquè la nostra Policia Nacional puga seguir sent el referent que és, malgrat les condicions actuals”, argumenta l’alcalde. “I ara, a més, estem en disposició de cedir els terrenys per a donar solució a aquesta problemàtica quan el Ministeri d’Interior vulga”, puntualitza, en al·lusió a la recent habilitació de la Junta de Govern Local com a organisme competent per a aprovar modificacions puntuals del pla general, una possibilitat contemplada en la nova llei urbanística valenciana. D’aquesta manera, en el cas que el Govern central accedira a construir la comissaria en els terrenys cedits per l’Ajuntament, els tràmits per a requalificar el sòl serien “molt més ràpids”.

Durant la festivitat dels Sants Àngels Custodis, l’alcalde ha tingut també paraules d’agraïment per als i les agents que conformen el Cos Nacional de Policia a Vila-real. “Hui, més que mai, es posa de manifest la vostra vocació. Perquè sou homes i dones que anteposen el servei públic i la professionalitat per davant de tot i perquè demostreu que no escatimeu en esforços en el compliment de la vostra tasca. Amb tots aquests factors, volem felicitar-vos en nom de tots els ciutadans, perquè la vostra predisposició a col·laborar, des de fa anys, amb la nostra Policia Local i amb els altres cossos és indiscutible. Crec sincerament que l’estreta col·laboració i coordinació que hem aconseguit en els últims anys és la base fonamental per a l’extraordinari èxit del vostre treball”, conclou. L’alcalde ha felicitat especialment els agents que hui han vist reconeguda la seua labor amb diferents distintius, en particular a Juan Luis Cruz Anguita, a qui l’alcalde ha fet lliurament d’una làmina de l’al·legoria de la ciutat en reconeixement a la seua dedicació a Vila-real des del seu lloc de cap de la Comissaria en el municipi fins a l’any passat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.