fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana aprova el protocol de la Carretera al Port i la creaci贸 del Consell de Joventut

Borriana aprova el protocol de la Carretera al Port i la creaci贸 del Consell de Joventut

L’Ajuntament de Borriana ha celebrat avui el ple ordinari corresponent al mes de gener aprovant-se diverses q眉estions de transcend猫ncia.

Despr茅s de les propostes obtingudes del Consell Social de Borriana i les recollides del proc茅s de participaci贸 ciutadana a trav茅s de la web municipal, s’han decidit les estrat猫gies, en el marc del programa EDUSI, que es van a presentar a la Uni贸 Europea per a optar a 5 milions de Fons Feder.

De la mateixa manera s’ha aprovat al protocol de col路laboraci贸 amb la Conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori per a desenvolupar el projecte de la carretera al Port.

El plenari ha modificat el Reglament Org脿nic de la corporaci贸 i el Reglament de Participaci贸 Ciutadana per a regular la participaci贸 dels ve茂ns en les sessions plen脿ries.

Aix铆 mateix, s’ha donat llum verda al Reglament del Parc Infantil de Tr脿nsit de la Policia Local.
L’habitual conveni de compensaci贸 financera amb l’Ag猫ncia Valenciana de Turisme tamb茅 s’ha aprovat.

Finalment, s’ha activat la creaci贸 del Consell Sectorial de la Joventut.

Tal com explica l’alcaldessa de Borriana, Mar铆a Josep Safont, 鈥渆l ple activa moltes q眉estions importants per al municipi que demostren la permanent activitat en la gesti贸 de l鈥橝cord Per Borriana i la definici贸 d’un nou model de ciutat鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.