fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana aprova el protocol de la Carretera al Port i la creació del Consell de Joventut

Borriana aprova el protocol de la Carretera al Port i la creació del Consell de Joventut

L’Ajuntament de Borriana ha celebrat avui el ple ordinari corresponent al mes de gener aprovant-se diverses qüestions de transcendència.

Després de les propostes obtingudes del Consell Social de Borriana i les recollides del procés de participació ciutadana a través de la web municipal, s’han decidit les estratègies, en el marc del programa EDUSI, que es van a presentar a la Unió Europea per a optar a 5 milions de Fons Feder.

De la mateixa manera s’ha aprovat al protocol de col·laboració amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per a desenvolupar el projecte de la carretera al Port.

El plenari ha modificat el Reglament Orgànic de la corporació i el Reglament de Participació Ciutadana per a regular la participació dels veïns en les sessions plenàries.

Així mateix, s’ha donat llum verda al Reglament del Parc Infantil de Trànsit de la Policia Local.
L’habitual conveni de compensació financera amb l’Agència Valenciana de Turisme també s’ha aprovat.

Finalment, s’ha activat la creació del Consell Sectorial de la Joventut.

Tal com explica l’alcaldessa de Borriana, María Josep Safont, “el ple activa moltes qüestions importants per al municipi que demostren la permanent activitat en la gestió de l’Acord Per Borriana i la definició d’un nou model de ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.