fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana continua donant veu a la ciutadanania amb la segona sessi贸 de participaci贸 al ple municipal

Borriana continua donant veu a la ciutadanania amb la segona sessi贸 de participaci贸 al ple municipal

El proper dijous dos ve茂ns de Borriana tornaran a formular les seues sugger猫ncies, queixes o propostes als regidors i regidores de l’equip de govern.

El Ple Ordinari de l’Ajuntament de Borriana corresponent al mes de juny tornar脿 a tindre a la ciutadania com a protagonista amb la segona de les sessions de participaci贸 oberta al p煤blic, on els borrianencs i borrianenques poden plantejar a l’equip de govern les seues preguntes al voltant d’algun aspecte de la vida municipal de la ciutat. Tal i com ja es va fer amb l’estrena de la iniciativa de participaci贸 ve茂nal durant la passada sessi贸 plen脿ria del mes de maig, els ciutadans que han sol路licitat la seua intervenci贸 en el Ple tindr谩n l’oportunitat d’adre莽ar-se als membres de l’equip de govern mitjan莽ant l’Esc贸 de la Ciutadania, implantat per la regidoria de Participaci贸 Ciutadana.

En aquesta segona ronda de q眉estions i suggeriments de la ciutadania al ple de l’Ajuntament, seran dues intervencions les que es realitzaran, degut a que de les cinc enregistrades durante els darrer mes a les deped猫ncies municipals, tres ja han estat resoltes durant la passada setmana i, per tant, s’ha informat als solicitants sobre la resoluci贸 de les queixes que havien fet arribar a l’equip de govern i no hauran d’intervindre durant la sessi贸 plen脿ria.

Des de l’Esc贸 de la Ciutadania seran dos ve茂ns els que plantegen les seues reclamacions o peticions en mat猫ria de Treball i d’Activitats. Aix铆, el primer d’ells s’adre莽ar脿 a la regidora Inma Carda per sol路licitar informaci贸 sobre la gesti贸 de les ajudes als aturats en mat猫ria de formaci贸 i treball. A la segona de les intervencions desde l’Esc贸 de representaci贸 veinal, ser脿 Bruno Arnandis, concejal d’Activitats qui responga a una queixa realitzada per les possibles mol猫sties que es puguen produir per l’activitat a un determinat casal durante les properes festes de la Miseric貌rdia.

Desde la regidoria de Participaci贸 Ciutadana que ha obert el nou canal de comunicaci贸 amb els borrianencs i borrianenques, el seu m脿xim responsable, Cristofer Del Moral ha recordat que 鈥渃ontinuem obrint vies de contacte amb la ciutadania, i animem a que qualsevol ve铆 o veina puga traslladar-nos les seues inquietuts, problemes o reclamacions a trav茅s del ple municipal, i aix铆, que se li responga directament desde l’脿rea corresponent鈥. Del Moral s’ha mostrat satisfet de que 鈥渃ontinuen arribant-nos peticions d’intervenci贸 a l’Esc贸 de la Ciutadania, el que significa que la iniciativa funciona b茅. Fins i tot v脿ries de les queixes que havien de formular-se per al proper ple ja han estat resoltes, el que vol dir que hem aconseguit accelerar els procesos de resoluci贸 d’incid猫ncies abans incl煤s de que hagen de passar pel Ple鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.