fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana prepara un Pla de Reforestaci贸 per 2016

Borriana prepara un Pla de Reforestaci贸 per 2016

Bruno Arnandis, regidor de Medi Ambient ha anunciat que el consistori ha posat aquesta setmana una experi猫ncia pilot que ajudar脿 a definir el Pla de Reforestaci贸 que es pret茅n realitzar en 2016.聽

A聽la zona de l’Arenal, s’han plantat 7 esp猫cies diferents, en funci贸 del criteri marcat pels t猫cnics especialistes. D’aquestes, tres corresponen a esp猫cies aut貌ctones de pins, i les altres quatre s贸n esp猫cies foranes previsiblement aptes per als s貌ls pobres i amb aigua salina de la zona.聽Arnandis ha explicat que “amb aquesta experi猫ncia pilot, es pret茅n comprovar quines esp猫cies s’adapten millor als s貌ls de la nostra zona”.

El regidor aclareix que “en funci贸 del resultat, es pret茅n realitzar el Pla de Reforestaci贸 de m茅s de 200 arbres per al 2016”.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, ha manifestat que “茅s molt important per al desenvolupament sostenible del municipi recuperar espai verd adequat a les condicions del terreny per garantir la seua perman猫ncia. Des de l’Acord Per Borriana treballem perqu猫, en finalitzar la legislatura, es perceba un important canvi en aquest sentit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.