fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana torna a investir alcaldessa a Maria Josep Safont per al mandat 2019 – 2023

Borriana torna a investir alcaldessa a Maria Josep Safont per al mandat 2019 – 2023

PSPV i Compromís governaran Borriana durant una nova legislatura.

Este dissabte 15 de juny de 2019 ha tingut lloc la constitució del nou equip de govern de l’Ajuntament de Borriana, format pel PSPV i Compromís, que durant quatre anys més governaran la ciutat durant esta legislatura.

En esta nova sessió de constitució de la corporació, cada regidor electe ha jurat el càrrec i posteriorment s’ha procedit a la votació on cadascun d’ells i elles han elegit al candidat o candidata a l’alcaldia de Borriana, sent novament Maria Josep Safont l’alcaldessa de la ciutat aconseguint la majoria absoluta en la votació de la investidura.

Més tard, Maria Josep Safont ha cedit el torn de paraula a cadascun dels representants de cada partit, sent: María Jesús Sanchís com a regidora de Ciutadans, Jesús Albiol com a regidor de Vox, Juan Fuster com a regidor del PP, Vicent Granel com a regidor de Compromís i Javier Gual com a regidor del PSPV. Cadascun d’ells ha realitzat un breu discurs que marcarà el començament de la nova legislatura.

Finalment, ha estat María Josep Safont qui ha pres la paraula per a tancar l’acte, dient: “Tenim uns reptes prioritaris al capdavant. I únicament els podrem aconseguir amb una implicació real de tots i totes. Dels ciutadans i ciutadanes de Borriana, dels membres de la Corporació, dels funcionaris i funcionàries municipals, de les institucions que tenen una responsabilitat amb els ajuntaments.

Perquè Borriana necessita la unió i del treball de tots i totes”. Per a finalitzar ha afegit “des d’ara quedem emplaçats i emplaçades a continuar treballant per Borriana i a la disposició de tots i totes els borrianencs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.