fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bou (PSPV) qualifica d'”inadmissible i irritant” la intenci贸 de Foment de renovar la concessi贸 de l’autopista AP-7

Bou (PSPV) qualifica d'”inadmissible i irritant” la intenci贸 de Foment de renovar la concessi贸 de l’autopista AP-7

El secretari provincial d’Infraestructures denuncia el nou engany i menyspreu de l’Executiu de Rajoy a aquesta prov铆ncia amb aquest canvi de plans que of猫n a la intel路lig猫ncia dels castellonencs. El socialista reclama que es reconsideri aquesta postura perqu猫 afecta de forma molt negativa a l’economia del nostre territori.

El secretari provincial d’Infraestructures del PSPV-PSOE de Castell贸, Sergio Bou, ha qualificat d'”inadmissible i irritant” que el Govern del PP es plantegi ara renovar la concessi贸 de l’autopista AP-7 allunyant aix铆 la possibilitat de la gratu茂tat m茅s enll脿 del 2019, any en qu猫 finalitza la contracta.

Bou, en resposta a les declaracions del nou titular del Ministeri de Foment, 脥帽igo de la Serna, ha denunciat que “no es pot tolerar l’engany i menyspreu permanent de l’Executiu de Rajoy a aquesta prov铆ncia, amb un discurs del successor d’Ana Pastor que of猫n a la intel路lig猫ncia dels castellonencs en deixar entreveure que pot haver-hi un canvi de plans sobre el comprom铆s d’alliberar l’AP-7 en 2019”.

El responsable socialista ha lamentat que sigui ara quan el nou ministre “efectu茂 aquest important anunci que afecta de forma molt negativa al nostre territori, quan Pastor en reiterades ocasions s’ha comprom猫s amb els castellonencs a la gratu茂tat de l’autopista AP-7 de nord a sud de la prov铆ncia sense possibilitat de possibles pr貌rrogues una vegada acabada la concessi贸”.

Bou ha reclamat al Govern un canvi de postura en el nou plantejament que ha donat a con猫ixer De la Serna, perqu猫 “una vegada m茅s els castellonencs no hem de seguir sent els pagans de l’AP-7, al contrari del que ocorre amb la gratu茂tat de multitud d’autopistes d’Espanya”.

En aquest sentit, el secretari provincial d’Infraestructures del PSPV-PSOE de Castell贸 ha exigit al Govern de Rajoy que no prorrogui la concessi贸 de l’AP-7 quan venci en 2019 amb la finalitat que “ha de convertir-se en un revulsiu per a l’economia castellonenca”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.