fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Brancal coneix el pla de reordenació del sector residencial i insta a millorar la vida dels majors

Brancal coneix el pla de reordenació del sector residencial i insta a millorar la vida dels majors

La vicealcaldessa va assistir a la presentació del pla feta a València i va lamentar que els anteriors governs del PP no hagen invertit en gent gran en els darrers 20 anys

La gestió de les necessitats dels col·lectius més vulnerables està sent un dels reptes més rellevants tant del govern autonòmic com també dels ajuntaments que tenen per objectiu minimitzar les dificultats de les persones majors i els dependents, entre altres. Per aquest motiu, la vicealcaldessa de Castelló, Ali Brancal, ha assistit a la presentació de ‘Queda’t a prop’, el Pla de Reordenació del Sector Residencial per a Persones Majors al País Valencià que ha elaborat la Generalitat.

El pla, desenvolupat per l’àrea de Política Inclusiva que presideix la vicepresidenta Mònica Oltra, busca “retornar la dignitat a els persones usuàries en situació de vulnerabilitat, que es mereixen uns recursos de qualitat, en paraules de Brancal. Tot i que encara no s’ha posat en marxa, la presentació del pla ha comptat amb el suport dels representants de tot el sector residencial valencià, ja siga de persones grans com dependents amb necessitats específiques.

Brancal ha assegurat que “des de governs de progrés com el de la Generalitat i l’Ajuntament de Castelló, es treballa de forma incansable per tal de fer més senzill el dia a dia de les persones que necessiten atenció, siga del tipus que siga”. En aquest sentit, durant la presentació de l’acte s’ha criticat que els col·lectius més vulnerables no han rebut un finançament adequat des de fa 20 anys, just el temps que el Partit Popular ha estat presidint la Generalitat, tal i com ha criticat la vicealcaldessa de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.