fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Brancal coneix el pla de reordenaci贸 del sector residencial i insta a millorar la vida dels majors

Brancal coneix el pla de reordenaci贸 del sector residencial i insta a millorar la vida dels majors

La vicealcaldessa va assistir a la presentaci贸 del pla feta a Val猫ncia i va lamentar que els anteriors governs del PP no hagen invertit en gent gran en els darrers 20 anys

La gesti贸 de les necessitats dels col路lectius m茅s vulnerables est脿 sent un dels reptes m茅s rellevants tant del govern auton貌mic com tamb茅 dels ajuntaments que tenen per objectiu minimitzar les dificultats de les persones majors i els dependents, entre altres. Per aquest motiu, la vicealcaldessa de Castell贸, Ali Brancal, ha assistit a la presentaci贸 de ‘Queda’t a prop’, el Pla de Reordenaci贸 del Sector Residencial per a Persones Majors al Pa铆s Valenci脿 que ha elaborat la Generalitat.

El pla, desenvolupat per l’脿rea de Pol铆tica Inclusiva que presideix la vicepresidenta M貌nica Oltra, busca “retornar la dignitat a els persones usu脿ries en situaci贸 de vulnerabilitat, que es mereixen uns recursos de qualitat, en paraules de Brancal. Tot i que encara no s’ha posat en marxa, la presentaci贸 del pla ha comptat amb el suport dels representants de tot el sector residencial valenci脿, ja siga de persones grans com dependents amb necessitats espec铆fiques.

Brancal ha assegurat que “des de governs de progr茅s com el de la Generalitat i l’Ajuntament de Castell贸, es treballa de forma incansable per tal de fer m茅s senzill el dia a dia de les persones que necessiten atenci贸, siga del tipus que siga”. En aquest sentit, durant la presentaci贸 de l’acte s’ha criticat que els col路lectius m茅s vulnerables no han rebut un finan莽ament adequat des de fa 20 anys, just el temps que el Partit Popular ha estat presidint la Generalitat, tal i com ha criticat la vicealcaldessa de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.