Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Busquen una nova data per a la Regata de Rem de Dénia

Busquen una nova data per a la Regata de Rem de Dénia

La Federació de Rem de la Comunitat Valenciana es va reunir amb l’alcalde de la ciutat.

El passat 17 d’abril, es va celebrar una reunió entre el President de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, Sr. Alejandro Ruiz i diversos membres de la Junta Directiva de la FRCV i l’Alcalde de Dénia, Sr. Vicente Grimalt, que va acudir a la mateixa acompanyat del Regidor de Governació, també va assistir el president del Club de Rem Dénia, Miguel Camarena.

Durant la reunió es va tractar el tema de la suspensió de la regata de rem, prevista per al passat 14 d’abril, per part del Servei Provincial de Costes d’Alacant. Tots els assistents van poder constatar la sintonia de la Federació i l’Ajuntament en la defensa de l’esport i de la celebració de regates en aigües de Dénia. L’Ajuntament va transmetre al President de la Federació l’esforç que va realitzar perquè la regata poguera realitzar-se, realitzant tots els informes sol·licitats pel Servei de Costes, però que pel fet que la denegació del citat Servei es va rebre el dijous a la vesprada anterior a la regata, no va haver-hi temps material per a realitzar al·legacions.

L’Ajuntament de Dénia a través del seu Alcalde, va reafirmar el seu interés en què la regata anul·lada es puga realitzar en una altra data, perquè els esportistes de la Comunitat puguen continuar gaudint de la regata organitzada pel Club de Rem Dénia, una de les més antigues de la Comunitat.

Finalment, totes dues entitats van acordar realitzar accions conjuntes per a garantir la continuïtat de les regates de Rem a Dénia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.