fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Busquen una nova data per a la Regata de Rem de D茅nia

Busquen una nova data per a la Regata de Rem de D茅nia

La Federaci贸 de Rem de la Comunitat Valenciana es va reunir amb l’alcalde de la ciutat.

El passat 17 d’abril, es va celebrar una reuni贸 entre el President de la Federaci贸 de Rem de la Comunitat Valenciana, Sr. Alejandro Ruiz i diversos membres de la Junta Directiva de la FRCV i l’Alcalde de D茅nia, Sr. Vicente Grimalt, que va acudir a la mateixa acompanyat del Regidor de Governaci贸, tamb茅 va assistir el president del Club de Rem D茅nia, Miguel Camarena.

Durant la reuni贸 es va tractar el tema de la suspensi贸 de la regata de rem, prevista per al passat 14 d’abril, per part del Servei Provincial de Costes d’Alacant. Tots els assistents van poder constatar la sintonia de la Federaci贸 i l’Ajuntament en la defensa de l’esport i de la celebraci贸 de regates en aig眉es de D茅nia. L’Ajuntament va transmetre al President de la Federaci贸 l’esfor莽 que va realitzar perqu猫 la regata poguera realitzar-se, realitzant tots els informes sol路licitats pel Servei de Costes, per貌 que pel fet que la denegaci贸 del citat Servei es va rebre el dijous a la vesprada anterior a la regata, no va haver-hi temps material per a realitzar al路legacions.

L’Ajuntament de D茅nia a trav茅s del seu Alcalde, va reafirmar el seu inter茅s en qu猫 la regata anul路lada es puga realitzar en una altra data, perqu猫 els esportistes de la Comunitat puguen continuar gaudint de la regata organitzada pel Club de Rem D茅nia, una de les m茅s antigues de la Comunitat.

Finalment, totes dues entitats van acordar realitzar accions conjuntes per a garantir la continu茂tat de les regates de Rem a D茅nia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.