fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Canvis en les competències de l’equip de govern de Borriana

Canvis en les competències de l’equip de govern de Borriana

Este fet es produeix desprès de la dimissió del regidor Javier Gual “per motius personals”.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Borriana ha anunciat este dijous una redistribució de les competències en les àrees municipals delegades per l’Alcaldia, després de la dimissió, anunciada el passat 31 d’agost, del portaveu i regidor de Personal i Seguretat Ciutadana, Javier Gual, per motius “estrictament personals”.

La renúncia per motius personals del socialista Javier Gual del seu càrrec de portaveu del grup i regidor delegat de Personal i Seguretat Ciutadana ha obligat a realitzar una sèrie de canvis necessaris en l’organització municipal de l’Ajuntament, dins d’una operació definida per l’alcaldessa, Maria Josep Safont, com a “optimització de recursos humans dins del grup de govern”.

Maria Josep Safont, ha explicat que Ester Meneu Cervera, la següent en la llista del PSPV-PSOE entrarà a formar part en l’equip municipal de govern, la qual cosa ha motivat este reajustament de les àrees “estudiat i meditat a consciència”, per a donar “un major impuls i millorar el treball que este equip de govern està desenvolupant”.

Així, en el nou repartiment de competències dels edils, l’alcaldessa assumirà directament l’àrea de Seguretat Ciutadana, i el nou portaveu del govern municipal serà J. Ramon Monferrer, que continuarà a més amb les àrees de Comunicació i Educació i cedirà l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació.
Sara Molina s’incorporarà a ple rendiment a les labors de govern, i passarà a formar part de l’equip de govern com a tinent d’alcalde, i assumirà a més l’àrea de Falles, que suma a les de Comerç, Consum, Mercat i Turisme.

Entre els canvis més significatius, com a conseqüència de la renúncia de l’ex-regidor Javier Gual, destaca que la regidora Lolín Carbonell cedeix Serveis Socials i assumix Personal i la també regidora i actual diputada provincial, Lluïsa Monferrer, cedeix Falles i continua amb Joventut i Festes.

La nova regidora, Ester Meneu, assumirà les competències de les àrees de Serveis Socials i de Polítiques Actives d’Ocupació. La resta d’edils del govern municipal continua amb les mateixes àrees i responsabilitats que exercia fins ara.

Finalment, l’alcaldessa ha volgut ressaltar “el compromís i implicació de tots els i les components de l’equip de govern”, a més d’agrair la col·laboració dels socis de govern.

Leave a Reply

Your email address will not be published.