fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carmen Martínez torna a ser escollida com a alcaldessa de Quart de Poblet

Carmen Martínez torna a ser escollida com a alcaldessa de Quart de Poblet

En esta nova legislatura, repeteixen 13 dels 21 regidors de la passada, configurant-se així una corporació caracteritzada per unir joventut i experiència.

Carmen Martínez Ramírez ha tornat a ser escollida alcaldessa de Quart de Poblet amb el vot dels seus companys i companyes al migdia d’avui, dissabte 15 de juny, després de jurar el seu càrrec de regidora, al costat de la resta dels membres de la corporació municipal, integrada per 12 edils del grup municipal socialista, 3 del Partit Popular, 3 de Compromís, 2 de Si es Pot Quart de Poblet i 1 de Ciutadans.

Martínez, una vegada més, ha volgut recordar que “sóc l’alcaldessa de tots els quarters i quarteres; esta és la voluntat que m’ha guiat, em guia i em guiarà en tota la meua trajectòria política: la de servir a totes les persones sense exclusió”.

En este sentit, s’ha definit com “una veïna més de Quart de Poblet, que cree en la humilitat com un dels pilars del bon govern” i ha assegurat que “sola no sóc res. Us necessite en este repte compartit de millorar dia a dia el nostre poble”.

La ja alcaldessa ha recordat que els veïns “han triat majoritàriament i sense fissures un govern de progrés, d’esquerres i, per tant, compromés amb les persones, que antepose Quart de Poblet a qualsevol interés partidista”.

“Un govern que continue posant en valor la marca Quart com a segell de qualitat en serveis públics, de benestar social, d’ocupació, de cultura, d’educació, de sostenibilitat, un model replicat per uns altres, un govern municipal ferm enfront d’altres institucions quan es tracte de reivindicar el que en justícia correspon al nostre poble, que treballe per les famílies, la infància, la joventut, les persones majors…”.

També ha volgut recordar en el seu discurs a la socialista Carmen Alborch, feminista referent del socialisme, repetint les seues paraules “aquí estem pel bé comú”.

Durant la seua intervenció, Carmen Martínez ha mostrat el seu agraïment als veïns i veïnes de Quart per la seua fidelitat i afecte, així com als seus companys i companyes socialistes, a tots els regidors i regidores que en els últims 40 anys han representat a Quart, als dos alcaldes que la van precedir en el càrrec: Onofre Colomer i Ramón Segarra, també socialistes, i a la seva família.

L’alcaldessa ha finalitzat el seu discurs com ja fes fa quatre anys, reivindicant el seu compromís personal, però també el de l’Ajuntament i el del municipi, amb la igualtat entre homes i dones i en contra de la violència de gènere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.