fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carmina Ballester liderar脿 la defensa del sector de la cogeneraci贸 d’Onda

Carmina Ballester liderar脿 la defensa del sector de la cogeneraci贸 d’Onda

La futura alcaldessa d’Onda i el seu equip prioritzaran la creaci贸 d’ocupaci贸 i la defensa del sector cer脿mic davant els atacs del PSOE.

La futura alcaldessa d’Onda ha anunciat avui que una de les accions que dur脿 a terme des de l’alcaldia ser脿 liderar la defensa del sector cer脿mic i, en concret, de la cogeneraci贸, defensant aix铆 la creaci贸 d’ocupaci贸.

Cal assenyalar que el Govern central ha rem茅s a la Comissi贸 Europea l’esborrany del Pla Nacional Integrat d’Energia i Clima 2021-2030 (PNIEC) que, entre altres mesures, contempla la retallada en pot猫ncia i en producci贸 en les plantes de cogeneraci贸 a Espanya. Esta proposta no nom茅s no aprofita el potencial econ貌mic de cogeneraci贸 d’alta efici猫ncia, sin贸 que apunta un calendari de tancament de les cogeneracions en funcionament totalment incompatible amb les pol铆tiques d’efici猫ncia que promou la Uni贸 Europea.

Esta norma suposaria “que es tancaran un de cada tres empreses de cogeneraci贸” i, a m茅s, s’elevaria el cost de produir taulells, “la qual cosa suposar脿 menys oportunitats per al sector cer脿mic d’Onda”.

Carmina Ballester ha advertit que “al costat del sector, l’Ajuntament d’Onda volem que es modifique esta norma que suposa un tret en la l铆nia de flotaci贸 de la ind煤stria de rajoles que 茅s un motor econ貌mic de la nostra localitat”, ha manifestat.

La pr貌xima alcaldessa d’Onda considera que “la creaci贸 d’ocupaci贸 i que aquest sigui de la major qualitat possible 茅s una de les apostes del nostre projecte” i ha assenyalat que “volem a m茅s que Onda sigui un referent en millores per a lluitar contra el canvi clim脿tic” pel que “aquesta ser脿 una de les apostes clares del nou Ajuntament d’Onda”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.