fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “Anem a omplir de vida el Grau per impulsar el seu comerç, la seua gastronomia i espremer tot el potencial de la nostra costa”

Carrasco: “Anem a omplir de vida el Grau per impulsar el seu comerç, la seua gastronomia i espremer tot el potencial de la nostra costa”

La candidata del PP a l’Alcaldia, Begoña Carrasco, visita juntament amb la grauera Ester Giner, membre de la seua candidatura, els comerços i establiments hostalers del Grau als quals promet donar impuls amb campanyes de dinamització durant tot l’any. A més, tindran més neteja, més il·luminació i més seguretat. “Aquest nucli poblacional, on resideixen més de 17.000 persones, mereix tornar a ser un referent turístic de primer ordre i ho serà”, assenyala Carrasco.

La candidata del Partit Popular a l’Alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha visitat juntament amb la grauera Ester Giner, membre de la seua candidatura a les eleccions municipals del 28-M, els comerços i establiments hostalers del Grau. “Anem a omplir de vida el Grau amb programació durant tot l’any per impulsar el seu comerç, la seua gastronomia, la seua cultura, la seua pesca i el Port i així, espremer tot el potencial que té la nostra costa”, ha assenyalat. Carrasco -que ha recorregut carrer a carrer, pal a pal, el districte marítim interessant-se per la situació del comerç-, insisteix en la importància de reactivar l’economia local amb campanyes de dinamització durant tot l’any.

“Aquest és un dels nostres compromisos amb el Grau, a més d’intensificar la neteja, més il·luminació i més seguretat, perquè aquest nucli poblacional, on resideixen més de 17.000 persones, mereix tornar a ser un referent turístic de primer ordre i anem a treballar perquè així siga”, indica. “El Grau és estratègic per a Castelló, anem a omplir d’oportunitats aquest enclavament mediterrani privilegiat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.