fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco: “Ateneu urgeix espai per al seu centre de dia i per a crear una resid猫ncia especialitzada en el dany cerebral adquirit i la nostra aposta passa per rehabilitar Tetuan”

Carrasco: “Ateneu urgeix espai per al seu centre de dia i per a crear una resid猫ncia especialitzada en el dany cerebral adquirit i la nostra aposta passa per rehabilitar Tetuan”

“Invertirem diners per fases perqu猫 aquest espai, que ja 茅s propietat municipal, es pugui convertir en una ‘ciutat de la solidaritat'”.

“Ateneu聽urgeix espai per al seu centre de dia i per a crear una resid猫ncia especialitzada en el dany cerebral adquirit i la nostra aposta passa per rehabilitar Tetuan”. Aix铆 ho ha assegurat la candidata a l’alcaldia de Castell贸 pel Partit Popular, Bego帽a Carrasco, en la seva visita a les instal路lacions de聽Ateneu, l’Associaci贸 del Dany Cerebral Adquirit (DCA). “Invertirem diners per fases perqu猫 aquest espai, que ja 茅s propietat municipal, es converteixi en una ‘ciutat de la solidaritat’ en la qual aquesta i altres entitats castellonenques, puguin desenvolupar la seva activitat sense les limitacions amb les quals ara es troben i que es tradueix en llargues llistes d’espera i incomoditats tant per als pacients com per als seus cuidadors i les seves fam铆lies”, ha remarcat.

“Ens hem trobat amb un centre de dia els pacients del qual han envellit i, malgrat les reformes que des de聽Ateneu聽s’han realitzat, requereix una ampliaci贸 considerable. A m茅s, els majors amb聽DCA聽no han d’anar a una resid猫ncia de la tercera edat, necessiten d’unes instal路lacions adaptades a les seves necessitats reals”, ha subratllat. “A Castell贸 comptem amb un centre preparat i pioner en el tractament de les persones amb dany cerebral adquirit i hem de facilitar tant el treball dels seus professionals, com la vida dels pacients”, ressalta Carrasco. Per aix貌, “amb el PP, la capital de la prov铆ncia ser脿 una ciutat inclusiva, democr脿tica, saludable i accessible”, afegeix. Per a aix貌, recorda que el programa electoral del PP inclou la creaci贸 d’una Oficina de la Discapacitat l’objectiu de la qual 茅s donar veu a les persones amb necessitats especials i que els projectes que es posin en marxa incloguin les seves demandes.

Durant la trobada, en el qual tamb茅 ha participat la regidora popular, Susana Fabregat, ambdues han pogut comprovar la magn铆fica labor que es realitza en aquesta entitat. A m茅s, han estat els propis beneficiaris d’aquest recurs els qui els han posat de manifest les seves peticions. “El dany cerebral adquirit requereix d’una major atenci贸 i de m茅s coordinaci贸 perqu猫 els afectats i les seves fam铆lies coneguin de quins recursos disposen. A m茅s, la prevenci贸 茅s fonamental. Per aix貌, ens comprometem a col路laborar amb聽Ateneu聽en campanyes de promoci贸 de la salut cerebral”, ha indicat.

Respecte a la fiscalitat, ha assenyalat que el Partit Popular aposta per una rebaixa d’impostos i “atorgarem el tractament fiscal municipal m茅s favorable possible a les persones amb discapacitat i les seves fam铆lies, aix铆 com a les organitzacions en les quals s’agrupen”. “Tamb茅 hem de col路laborar en el finan莽ament dels seus programes i amb les cessi贸 de les instal路lacions per a desenvolupar-los”, ha subratllat.

Quant a l’accessibilitat, “garantim que totes les obres, tant les de nova creaci贸 com les reformes, que es realitzin des de la corporaci贸 local permetran l’acc茅s universal f铆sic i cognitiu de tota la ciutadania amb dany cerebral adquirit i acreditarem el compliment de la legislaci贸 vigent”. “El nostre comprom铆s amb聽Ateneu聽i el聽DCA聽茅s absolut i saben que els acompanyarem en les seves demandes”, ha concl貌s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.