fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco denuncia l’actitud de Marco “en crear falses expectatives a famílies que ho estan passant molt malament”

Carrasco denuncia l’actitud de Marco “en crear falses expectatives a famílies que ho estan passant molt malament”

La portaveu lamenta que “davant la imminent execució de dos nous desnonaments el bipartit seguisca bloquejat i sense aportar solucions”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha denunciat avui “l’actitud de l’alcaldessa socialista Amparo Marco en crear falses expectatives prometent solucions immediates a famílies que ho estan passant molt mal perquè estan a punt de ser desnonades”. I és que Carrasco es fa ressò de la informació que avui publiquen els mitjans de comunicació i en la qual anticipen “l’execució de dos nous desnonaments que es produiran a Castelló durant els pròxims mesos de juny i juliol”.

En aquest sentit, els populars recorden que “l’alcaldessa va assegurar fa mesos que el cercle dels desnonaments s’havia tancat en la capital però gens més lluny de la realitat, ja que el bipartit segueix bloquejat i sense oferir solucions a totes aquestes famílies”.

De fet, els populars afirmen taxativament que “després de quasi un any de govern ha quedat demostrat que la política social del bipartit és un fracàs i que són uns grans venedors de fum”. Prou recordar que després d’analitzar el nivell d’execució pressupostària de 2015, els populars van demostrar que “quasi la meitat de les ajudes d’emergència social es van malgastar”.

I entre les partides que es van veure afectades es troben “la de les ajudes a dones en situació de vulnerabilitat de les quals han retornat el 30% o la de les beques a aturats, de les quals només han utilitzat el 40%”, assegura Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.