fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco: “El bipartit reconeix l’assentament il·legal d’autocaravanes i es limita a canviar-ho de lloc”

Carrasco: “El bipartit reconeix l’assentament il·legal d’autocaravanes i es limita a canviar-ho de lloc”

La portaveu dels populars en la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta que el bipartit es limite a traslladar de lloc l’acampada il·legal -que finalment ha acabat reconeixent-, tal com venia denunciant el Grup Municipal Popular.

Carrasco: “No han tingut més remei que rectificar, perquè l’assentament il·legal en el Parc Litoral, amb un centenar d’autocaravanes acampades en la via pública, amb les seues hamaques, les seues taules, bombones de butà, antenes parabòliques i fins i tot roba tendida s’ha convertit en un problema que danya la imatge turística del Grau. Però ni quan rectifiquen encerten, el bipartit és tan incompetent que la solució per la qual ha optat és traslladar el problema a un altre lloc, també a primera línia de platja”.
La portaveu popular ha fet aquestes declaracions arran de la notificació que ha sigut distribuïda des de l’Ajuntament als autocaravanistes, prohibint-los l’estacionament en el Parc Litoral i habilitant-los un recinte alternatiu en els voltants de l’aeroclub del Grau de Castelló.
“Davant la malaptesa i ineptitud d’un bipartit que funciona a colp d’ocurrència, moltes estan sent les queixes que ens remeten els empresaris del sector turístic”.
Recentment, els populars s’han reunit amb Alfredo Fenollosa, propietari del càmping Didota, en la primera de les reunions amb empresaris del sector turístic que s’estan veient afectats negativament per l’efecte anomenada de l’acampada il·legal d’autocaravanes en el Parc Litoral. “Rebutgen aquest tipus de turisme d’acampada lliure, gratuïta i sense control a primera línia de platja”.
“És un despropòsit conéixer que l’única mesura que se li ha ocorregut al bipartit per a afrontar aquest problema siga facilitar un recinte alternatiu, més xicotet, on un centenar d’autocaravanes estaran amuntegades, amb la lamentable imatge que açò causara als qui ens visiten durant aquesta Setmana Santa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.