fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco enaltix la presència de dones castellonenques en les llistes al Congrés i al Senat

Carrasco enaltix la presència de dones castellonenques en les llistes al Congrés i al Senat

La presidenta del Partit Popular de Castelló, Begoña Carrasco, destaca la solvència de Salomé Pradas, número u al Senat, i de María Paz Aledón, número tres al Congrés dels Diputats “per a treballar per Castelló i situar a la capital i als castellonencs en el lloc que mereixen, tornant a la senda de la creació d’ocupació i oportunitats per a tots.

La presidenta del Partit Popular de Castelló, Begoña Carrasco, enaltix la presència de dones castellonenques en la candidatura del Partit Popular provincial per al Congrés dels Diputats i per al Senat, de cara a les pròximes eleccions generals del 10 de Novembre. “Castelló compta amb persones molt solvents, preparades i compromeses, que són dignes i dignes representants per a defensar els interessos de la capital i de la província. Només des del centre i la moderació que defensa el Partit Popular és possible combatre els anys de paràlisis, oblit i retallades que han portat les polítiques de Pedro Sánchez. Castelló no pot continuar estant a la cua de les prioritats del govern d’Espanya”, assenyala.

En clau local, la presidenta dels populars a la ciutat de Castelló, destaca especialment la presència femenina, amb dones de capital de la Plana en els primers llocs. Salomé Pradas, repetix liderant la candidatura al Senat, càrrec al qual va accedir després de les eleccions generals de 2015, sent també regidora de Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló en la passada legislatura municipal. A més, este any també ha estat nomenada secretària general del Grup Parlamentari Popular al Senat. “Salomé Pradas és una treballadora incansable i gran defensora dels drets i llibertats. Ha estat l’altaveu que ens ha permès denunciar a nivell nacional les necessitats de Castelló, així com reclamar els compromisos pendents i també presentar en la Cambra Alta iniciatives en positiu, permetent que algunes d’elles tiressen endavant”, assenyala Carrasco. En aquest sentit considera que Salomé Pradas és “la garantia per a continuar reivindicant la prosperitat i el desenvolupament enfront del bloqueig dels socialistes”. Pradas compartix candidatura amb Vicente Martínez, número dos, i Inma Yáñez, la número tres.

D’altra banda, la número tres al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, també és dona i de Castelló. María Paz Aledón, és també llicenciada en Dret, igual que Pradas, desenvolupa la seva activitat en l’àmbit financer, sent directora d’una entitat bancària en la capital de la Plana. Aledón va formar part de la candidatura municipal de Partit Popular encapçalada per Begoña Carrasco en els passats comicis municipals, ocupant la desena posició. “La seua dilatada experiència professional i els seus amplis coneixements de Castelló la situen entre les persones millor preparades per a formar part de la candidatura al Congrés, al costat del número dos, Lluís Gandia, i el nostre cap de llista, Óscar Calvell”, assenyala Begoña Carrasco.

“En les pròximes eleccions generals es decidix el futur d’Espanya i dels espanyols, en joc està que Castelló continue estant a la cua en matèria d’inversions i que continuem sent una capital de segona pel bloqueig i la paralització de projectes fonamentals per a Castelló i província. Comptem amb els millors candidats per a fer que això canvie, per a apostar per mesures econòmiques que reactiven la creació d’ocupació; per una sanitat de qualitat i sense retallades; per la llibertat educativa; així com per infraestructures indispensables per a la competitivitat de les empreses, entre altres prioritats. Només amb el Partit Popular, liderat per Pablo Casado, els castellonencs sortirem guanyant enfront d’altres formacions que han demostrat ja no estar a l’altura”, conclou Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.