fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco: “Mentre Val猫ncia ha publicat el b脿ndol oficial de les Falles, a Castell贸 es continua improvisant”

Carrasco: “Mentre Val猫ncia ha publicat el b脿ndol oficial de les Falles, a Castell贸 es continua improvisant”

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, lamenta que Ajuntaments ve茂ns com Val猫ncia i Borriana vagin per davant de la capital. “Mentre ells s铆 s’han preocupat per les seves festes i la recuperaci贸 econ貌mica que porta aparellada, a Castell贸 hi ha hagut un desistiment de funcions per part de l’equip de govern municipal, que ha descarregant tota la responsabilitat en el m贸n de la festa’. Ni s’aposta pels concerts, ni per les fondes quan s铆 que estan permesos. Si hi ha festes del Magdalena 茅s gr脿cies als festers”, explica.

La portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Castell贸 Bego帽a Carrasco, lamenta que mentre Val猫ncia ha publicat el b脿ndol oficial de les Falles, a Castell贸 es continua improvisant. “Els Ajuntaments com Val猫ncia i Borriana van per davant de la capital i podran tenir, despr茅s de dos anys, unes festes el m茅s normalitzades possible en un escenari sanitari favorable. A Castell贸 se segueix sense apostar per una programaci贸 de m脿xims adaptada a la pand猫mia. Ni s’aposta pels concerts, ni per les fondes, que s铆 que estan permesos i que s贸n dues dels actes que m茅s repercussi贸 tenen per a l’economia. Si hi ha festes de la Magdalena 茅s gr脿cies als festers”, assenyala.

En aquest sentit, Carrasco afegeix que “el desistiment de funcions -per part de l’equip de govern municipal que ha descarregant tota la responsabilitat en els col路lectius festers, i ho continua fent-, 茅s el principal motiu pel qual avui dia seguim sense saber quin Magdalena tindrem. A Val猫ncia el b脿ndol oficial anunciador de la programaci贸 de Falles va ser publicat fa dues setmanes i ja 茅s conegut per tots”.

El b脿ndol municipal de la capital del T煤ria inclou les directrius generals de mobilitat, autoritzaci贸 d’instal路lacions i ocupaci贸 del domini p煤blic aprovades per acord de la Junta de Govern Local el passat 4 de febrer. No obstant aix貌, “a Castell贸, una cosa tan evident com per on discorrer脿 el Preg贸 i altres cavalcades, encara no est脿 confirmat, nom茅s sabem que el recorregut ser脿 similar al de Nadal, per貌 gens concret. El que s铆 que sabem 茅s que l’ofrena de flors a la Mare de Deu del Lled贸 es veur脿 afectada per les pol猫miques obres de l’avinguda. L’entestament per dur-les a terme malgrat una oposici贸 majorit脿ria acaba entelant un dels actes m茅s esperats de la Magdalena”, lamenta Carrasco.

El fet que altres Ajuntaments ja estiguin dedicats al cent per cent a promocionar les seves festes, “demostra que voler 茅s poder, per貌 Castell贸 ha tornat a arribar tard. El regidor de Festes continua allargant encara avui el desconcert i la incertesa a milers de castellonencs que tenen posades totes les expectatives en la injecci贸 econ貌mica i el bal贸 d’oxigen que suposen les festes de la Magdalena, una vegada es constata l’evoluci贸 favorable de la pand猫mia”, conclou Bego帽a Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.