fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco mostra la seua preocupaci贸 per la “primera crisi de govern del bipartit” i trasllada el seu suport als col路lectius festers

Carrasco mostra la seua preocupaci贸 per la “primera crisi de govern del bipartit” i trasllada el seu suport als col路lectius festers

Els populars lamenten aquesta situaci贸 de “inestabilitat” i exigeixen a l’alcaldessa que “aquesta dimissi贸 no afecte al desenvolupament de les Festes”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha mostrat avui la seua preocupaci贸 per “la primera crisi de govern que es produeix en el si del bipartit” despr茅s de la dimissi贸 de la tinent d’alcalde de Festes i Majors de l’Ajuntament de Castell贸, la socialista Carmen Oliver.

Els populars manifesten que “la dimissi贸 d’Oliver quan amb prou faenes queda un mes per a les festes de la Magdalena 茅s una mala not铆cia per al m贸n de la festa a Castell贸” pel que la portaveu popular ha assenyalat que “tenen tot el nostre suport”.

“La Junta de Festes, la gestora de Gaiates, la Federaci贸 de Colles i tots els col路lectius que treballen desinteressadament per la ciutat de Castell贸 i les seues festes han de saber que tenen tot el suport del Partit Popular” ha dit Bego帽a Carrasco.

Respecte als arguments oferits per la socialista Carmen Oliver, la portaveu popular manifesta el seu “respecte” i demana a l’alcaldessa, Amparo Marco, i a la nova responsable de festes que “assumisca immediatament el comprom铆s amb el m贸n de la festa perqu猫 aquesta dimissi贸 no afecte al normal desenvolupament de les festes fundacionals de Castell贸 i els ciutadans siguen els perjudicats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.