fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco mostra la seua preocupació per la “primera crisi de govern del bipartit” i trasllada el seu suport als col·lectius festers

Carrasco mostra la seua preocupació per la “primera crisi de govern del bipartit” i trasllada el seu suport als col·lectius festers

Els populars lamenten aquesta situació de “inestabilitat” i exigeixen a l’alcaldessa que “aquesta dimissió no afecte al desenvolupament de les Festes”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha mostrat avui la seua preocupació per “la primera crisi de govern que es produeix en el si del bipartit” després de la dimissió de la tinent d’alcalde de Festes i Majors de l’Ajuntament de Castelló, la socialista Carmen Oliver.

Els populars manifesten que “la dimissió d’Oliver quan amb prou faenes queda un mes per a les festes de la Magdalena és una mala notícia per al món de la festa a Castelló” pel que la portaveu popular ha assenyalat que “tenen tot el nostre suport”.

“La Junta de Festes, la gestora de Gaiates, la Federació de Colles i tots els col·lectius que treballen desinteressadament per la ciutat de Castelló i les seues festes han de saber que tenen tot el suport del Partit Popular” ha dit Begoña Carrasco.

Respecte als arguments oferits per la socialista Carmen Oliver, la portaveu popular manifesta el seu “respecte” i demana a l’alcaldessa, Amparo Marco, i a la nova responsable de festes que “assumisca immediatament el compromís amb el món de la festa perquè aquesta dimissió no afecte al normal desenvolupament de les festes fundacionals de Castelló i els ciutadans siguen els perjudicats”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.