fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco obri una Oficina d’Atenció Ciutadana per a acostar-se als castellonencs

Carrasco obri una Oficina d’Atenció Ciutadana per a acostar-se als castellonencs

La inauguració es va realitzar ahir a la tarda en el carrer Major.

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castelló i candidata a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, acompanyada del secretari general del PP local, Sergio Toledo, i del qual fóra alcalde de la capital de la Plana durant 10 anys, José Luis Gimeno, ha inaugurat la nova Oficina d’Atenció Ciutadana, situada al carrer Major, 3. “Volem acostar-nos als veïns i per això hem instal·lat un cèntric punt d’informació en el cor de la ciutat, al qual els castellonencs podran dirigir-se per a fer-nos arribar els seus suggeriments, queixes, propostes, idees i informar-se del nostre projecte per a construir entre tots el futur de Castelló”, ha indicat.

L’obertura de l’Oficina d’Atenció Ciutadana va comptar amb una multitudinària participació de militants i simpatitzants dels Populars, i forma part de la campanya d’escolta activa #TúeresCastellón que Begoña Carrasco ha posat en marxa amb la finalitat de canalitzar les propostes dels veïns.

Carrasco ha destacat l’ajuda desinteressada José Luis Gimeno, qui ha cedit este local de la seua propietat per a obertura com a seu ciutadana. “La participació de José Luis Gimeno hui ací és, a més, molt simbòlica. Hui agafe el testimoni, perquè ell va ser qui va arrabassar en 1995 l’alcaldia als socialistes, i estic convençuda que el 26 de maig, farem que esta ciutat torne a ser popular, una gran ciutat oberta a tots, en la qual ningú siga exclòs de la gestió municipal”, ha indicat.

El nou punt d’Atenció Ciutadana estarà obert de dilluns a divendres, en horari de matí i vesprada. “Volem estar a peu de carrer i escoltar de primera mà i durant el major temps possible a aquells que s’acosten fins a la nostra oficina, que des d’este mateix moment també és la seua. Fem política de persona a persona”, ha explicat Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.