fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco ofereix a Marco el suport del PP per a “retornar l’estabilitat a les pol铆tiques municipals”

Carrasco ofereix a Marco el suport del PP per a “retornar l’estabilitat a les pol铆tiques municipals”

“Avui li he traslladat a l’alcaldessa la preocupaci贸 del meu partit per la radicalitzaci贸 que s’est脿 instal路lant a la ciutat. Lla莽os grocs, amenaces de mort als regidors de populars, assalts al terrat… Aix貌 no 茅s el que volem per a la capital de la Plana. El que ens preocupa 茅s l’atur, la baixada d’impostos o les inversions que falten”, lamenta la l铆der del Grup Municipal Popular.

La portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, lamenta !l’oportunitat d’or perduda” de l’alcaldessa Amparo Marco per a “bandejar als radicals de la ciutat de Castell贸 i retornar l’estabilitat a les pol铆tiques municipals que reivindiquen els castellonencs”.

En estos termes s’ha expressat Carrasco, despr茅s de la reuni贸 de treball que ha mantingut amb la primera edil de la capital, una cita que ha sorgit a petici贸 del Partit Popular amb la finalitat de brindar-li la possibilitat d’aconseguir un pacte d’estabilitat pel qual el PP posaria a la disposici贸 de la gesti贸 municipal els seus vuit regidors per a consensuar, pactar i tirar endavant els temes que preocupen els castellonencs, com el gaireb茅 milers d’aturats que hi ha m茅s en els 煤ltims quatre mesos a la ciutat, o per a promoure una baixada dels impostos.

“Avui li he traslladat a l’alcaldessa la preocupaci贸 del meu partit per la radicalitzaci贸 que s’est脿 instal路lant a la ciutat. Lla莽os grocs, amenaces de mort als regidors de populars, assalts al terrat… Aix貌 no 茅s el que volem per a la capital de la Plana. Ni tampoc el que volen els castellonencs, que ens han traslladat les seues queixes i ens demanen que fem alguna cosa per a evitar l’actual deriva de les pol铆tiques municipals, motiu pel qual hem fet avui este pas”, continua.

“No obstant aix貌, Amparo Marco prefereix seguir lligada a Comprom铆s i Castell贸 en Moviment, que protegeixen als grups radicals i extremistes, que roben els nens jes煤s de la pla莽a Major, imposen el valenci脿 en el nom de la ciutat o promouen actes a favor de la independ猫ncia de Catalunya i els concerts amb nus”, continua. “La principal prova de la seua prefer猫ncia pol铆tica la tenim que ja ha aprovat per junta de govern el pressupost municipal sense possibilitat de treballar pr猫viament en el disseny conjunt dels comptes, a pesar que ja li hav铆em ofert la nostra predisposici贸 a col路laborar”, den煤ncia.

“Amb la negativa d’Amparo Marco, avui perdem tots els castellonencs. L’alcaldessa segueix instal路lada en la seua autocomplaen莽a i vincula la seua sort als partits radicals de Comprom铆s i Castell贸 en Moviment. Enfront de l’autobombo del Pacte del Frau, els castellonencs encaren el final de la legislatura sense que s’hagen resolt cap dels seus problemes. Les cues en els centres de salut, els hospitals i les urg猫ncies s’eternitzen, tampoc s’ha realitzat cap nova actuaci贸, a pesar que ho van prometre. Tampoc s’ha constru茂t ni un sol nou col路legi. No hi ha noves places de centres per a majors, no s’ha constru茂t ni un sol nou quil貌metre de carretera. Castell贸 segueix fora del mapa del turisme i es posen mil i una traves perqu猫 els aut貌noms i els empresaris puguen emprendre un negoci. No s’ha resolt el problema dels desnonaments ni de la pobresa. Ni tan sols han arribat inversions de la Generalitat a Castell贸, tot el contrari, estem pagant els projectes que haurien de costejar ells”, lamenta.

“L’alcaldessa de Castell贸 est脿 sota les ordes de Comprom铆s i Castell贸 en Moviment. Una situaci贸 que, si els castellonencs ens donen la seua confian莽a al maig, revertirem, perqu猫 els ve茂ns mereixen una alcaldessa que treballe per ells les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”, conclou Bego帽a Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.