fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco ofereix a Marco el suport del PP per a “retornar l’estabilitat a les polítiques municipals”

Carrasco ofereix a Marco el suport del PP per a “retornar l’estabilitat a les polítiques municipals”

“Avui li he traslladat a l’alcaldessa la preocupació del meu partit per la radicalització que s’està instal·lant a la ciutat. Llaços grocs, amenaces de mort als regidors de populars, assalts al terrat… Això no és el que volem per a la capital de la Plana. El que ens preocupa és l’atur, la baixada d’impostos o les inversions que falten”, lamenta la líder del Grup Municipal Popular.

La portaveu del Grup Municipal a l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, lamenta !l’oportunitat d’or perduda” de l’alcaldessa Amparo Marco per a “bandejar als radicals de la ciutat de Castelló i retornar l’estabilitat a les polítiques municipals que reivindiquen els castellonencs”.

En estos termes s’ha expressat Carrasco, després de la reunió de treball que ha mantingut amb la primera edil de la capital, una cita que ha sorgit a petició del Partit Popular amb la finalitat de brindar-li la possibilitat d’aconseguir un pacte d’estabilitat pel qual el PP posaria a la disposició de la gestió municipal els seus vuit regidors per a consensuar, pactar i tirar endavant els temes que preocupen els castellonencs, com el gairebé milers d’aturats que hi ha més en els últims quatre mesos a la ciutat, o per a promoure una baixada dels impostos.

“Avui li he traslladat a l’alcaldessa la preocupació del meu partit per la radicalització que s’està instal·lant a la ciutat. Llaços grocs, amenaces de mort als regidors de populars, assalts al terrat… Això no és el que volem per a la capital de la Plana. Ni tampoc el que volen els castellonencs, que ens han traslladat les seues queixes i ens demanen que fem alguna cosa per a evitar l’actual deriva de les polítiques municipals, motiu pel qual hem fet avui este pas”, continua.

“No obstant això, Amparo Marco prefereix seguir lligada a Compromís i Castelló en Moviment, que protegeixen als grups radicals i extremistes, que roben els nens jesús de la plaça Major, imposen el valencià en el nom de la ciutat o promouen actes a favor de la independència de Catalunya i els concerts amb nus”, continua. “La principal prova de la seua preferència política la tenim que ja ha aprovat per junta de govern el pressupost municipal sense possibilitat de treballar prèviament en el disseny conjunt dels comptes, a pesar que ja li havíem ofert la nostra predisposició a col·laborar”, denúncia.

“Amb la negativa d’Amparo Marco, avui perdem tots els castellonencs. L’alcaldessa segueix instal·lada en la seua autocomplaença i vincula la seua sort als partits radicals de Compromís i Castelló en Moviment. Enfront de l’autobombo del Pacte del Frau, els castellonencs encaren el final de la legislatura sense que s’hagen resolt cap dels seus problemes. Les cues en els centres de salut, els hospitals i les urgències s’eternitzen, tampoc s’ha realitzat cap nova actuació, a pesar que ho van prometre. Tampoc s’ha construït ni un sol nou col·legi. No hi ha noves places de centres per a majors, no s’ha construït ni un sol nou quilòmetre de carretera. Castelló segueix fora del mapa del turisme i es posen mil i una traves perquè els autònoms i els empresaris puguen emprendre un negoci. No s’ha resolt el problema dels desnonaments ni de la pobresa. Ni tan sols han arribat inversions de la Generalitat a Castelló, tot el contrari, estem pagant els projectes que haurien de costejar ells”, lamenta.

“L’alcaldessa de Castelló està sota les ordes de Compromís i Castelló en Moviment. Una situació que, si els castellonencs ens donen la seua confiança al maig, revertirem, perquè els veïns mereixen una alcaldessa que treballe per ells les 24 hores del dia els 365 dies de l’any”, conclou Begoña Carrasco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.