fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP): “Castelló perd una inversió de 300.000 € per la mala gestió del govern de PSOE i Compromís”

Carrasco (PP): “Castelló perd una inversió de 300.000 € per la mala gestió del govern de PSOE i Compromís”

El termini s’ha tancat i no hi ha opció per a revertir la pèrdua dels 300.000 €.

La portaveu popular en l’Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, denuncia la pèrdua d’una inversió de 300.000 euros per a la ciutat de Castelló com a conseqüència de “la incapacitat de gestió, la desídia i el desinterés del govern de PSOE i Compromís”. Es tracta de la convocatòria de la segona fase del Pla 135 que concedeix la Diputació Provincial. Una cop tancada la convocatòria, dimarts passat 11 de setembre es van aprovar, en comissió, tots els projectes presentats pels diferents Ajuntaments i es va conéixer que Castelló no estava entre ells.

Precisament, la Diputació de Castelló va modificar -a instàncies del PSPV-PSOE perquè Ajuntaments com Vila-real, per ser més grans, es quedaven fora-, les bases perquè pogueren acollir-se a estes ajudes els 135 municipis de tota la província. Des del 2 de juny es van publicar en el BOP estes ajudes i els Ajuntaments tenien un mes per a presentar els projectes, no obstant això, una cop esgotat el termini s’ha constatat que per part de l’Ajuntament de Castelló no s’ha sol·licitat cap petició.

Carrasco lamenta que el govern de PSOE i Compromís haja privat d’esta ajuda econòmica de 300.000 euros a ciutat de Castelló. “Els qui governen en la nostra ciutat es permeten el luxe de perdre importants subvencions com esta, amb les quals es podrien escometre obres que suposen despeses d’inversió, que reunisquen la condició d’Inversions Financerament Sostenibles. Davant la incapacitat del govern seguirem sent els castellonencs els qui amb els nostres impostos contrarestem la deixadesa i la incapacitat de gestió de PSOE i Compromís”, assenyala l’edil popular.

Cal recordar que són moltes les deficiències que segueixen denunciant els veïns dels diferents districtes de la ciutat, tal com ha pogut constatar el Grup Municipal Popular a través de la seua Ruta Ciutadana, per tant, tota subvenció és benvinguda i, més encara, tractant-se de 300.000 euros que podrien haver anat destinat als barris d’haver pogut comptar amb esta subvenció enguany.

A més, Carrasco afegeix: “és irresponsable i demostra una clara deixadesa de funcions la pèrdua d’ajudes econòmiques per a la ciutat de Castelló per la mala gestió de PSOE i Compromís. Sent el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, diputat Provincial i tenint representativitat en la mateixa institució, ni tan sols ha tingut a bé sol·licitar esta ajuda per als castellonencs”, recorda.

Finalment, la portaveu popular reitera que este govern de PSOE i Compromís “està tan ocupat a crear polèmiques ideològiques i a resoldre els seus problemes entre socis de govern -perquè han convertit l’Ajuntament en la casa dels embolics-, que no els queda temps per abordar les prioritats dels castellonencs i acaben negant a la ciutat importants ajudes econòmiques com esta de 300.000 euros que acabem de perdre”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.