fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco (PP): “Castell贸 perd una inversi贸 de 300.000鈥偓 per la mala gesti贸 del govern de PSOE i Comprom铆s”

Carrasco (PP): “Castell贸 perd una inversi贸 de 300.000鈥偓 per la mala gesti贸 del govern de PSOE i Comprom铆s”

El termini s’ha tancat i no hi ha opci贸 per a revertir la p猫rdua dels 300.000鈥偓.

La portaveu popular en l’Ajuntament de Castell贸, Bego帽a Carrasco, denuncia la p猫rdua d’una inversi贸 de 300.000 euros per a la ciutat de Castell贸 com a conseq眉猫ncia de “la incapacitat de gesti贸, la des铆dia i el desinter茅s del govern de PSOE i Comprom铆s”. Es tracta de la convocat貌ria de la segona fase del Pla 135 que concedeix la Diputaci贸 Provincial. Una cop tancada la convocat貌ria, dimarts passat 11 de setembre es van aprovar, en comissi贸, tots els projectes presentats pels diferents Ajuntaments i es va con茅ixer que Castell贸 no estava entre ells.

Precisament, la Diputaci贸 de Castell贸 va modificar -a inst脿ncies del PSPV-PSOE perqu猫 Ajuntaments com Vila-real, per ser m茅s grans, es quedaven fora-, les bases perqu猫 pogueren acollir-se a estes ajudes els 135 municipis de tota la prov铆ncia. Des del 2 de juny es van publicar en el BOP estes ajudes i els Ajuntaments tenien un mes per a presentar els projectes, no obstant aix貌, una cop esgotat el termini s’ha constatat que per part de l’Ajuntament de Castell贸 no s’ha sol路licitat cap petici贸.

Carrasco lamenta que el govern de PSOE i Comprom铆s haja privat d’esta ajuda econ貌mica de 300.000 euros a ciutat de Castell贸. “Els qui governen en la nostra ciutat es permeten el luxe de perdre importants subvencions com esta, amb les quals es podrien escometre obres que suposen despeses d’inversi贸, que reunisquen la condici贸 d’Inversions Financerament Sostenibles. Davant la incapacitat del govern seguirem sent els castellonencs els qui amb els nostres impostos contrarestem la deixadesa i la incapacitat de gesti贸 de PSOE i Comprom铆s”, assenyala l’edil popular.

Cal recordar que s贸n moltes les defici猫ncies que segueixen denunciant els ve茂ns dels diferents districtes de la ciutat, tal com ha pogut constatar el Grup Municipal Popular a trav茅s de la seua Ruta Ciutadana, per tant, tota subvenci贸 茅s benvinguda i, m茅s encara, tractant-se de 300.000 euros que podrien haver anat destinat als barris d’haver pogut comptar amb esta subvenci贸 enguany.

A m茅s, Carrasco afegeix: “茅s irresponsable i demostra una clara deixadesa de funcions la p猫rdua d’ajudes econ貌miques per a la ciutat de Castell贸 per la mala gesti贸 de PSOE i Comprom铆s. Sent el regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, diputat Provincial i tenint representativitat en la mateixa instituci贸, ni tan sols ha tingut a b茅 sol路licitar esta ajuda per als castellonencs”, recorda.

Finalment, la portaveu popular reitera que este govern de PSOE i Comprom铆s “est脿 tan ocupat a crear pol猫miques ideol貌giques i a resoldre els seus problemes entre socis de govern -perqu猫 han convertit l’Ajuntament en la casa dels embolics-, que no els queda temps per abordar les prioritats dels castellonencs i acaben negant a la ciutat importants ajudes econ貌miques com esta de 300.000 euros que acabem de perdre”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.