fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco (PP) qualifica “d’alarmant” la retallada del 23% en les inversions per a Castelló en els Pressupostos de la Generalitat

Carrasco (PP) qualifica “d’alarmant” la retallada del 23% en les inversions per a Castelló en els Pressupostos de la Generalitat

La portaveu popular explica que “els 14 milions d’euros que hi havia territorialitzats en 2016 es converteixen en 10,7 per a 2017, 3’3 milions d’euros menys”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qualificat avui d'”alarmant” la reducció del 23% experimentada en les inversions que contemplen els Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2017 en la ciutat de Castelló.

Després d’analitzar els programes pressupostaris de cadascuna de les seccions al costat dels diputats autonòmics castellonencs, la portaveu popular ha explicat que “en els anteriors comptes havia reflectits un total de 14.015.907 euros en inversions per a la ciutat mentre que les actuals sumen 10.760.367 euros, un 23% menys que el destinat l’any passat”.

A més, Carrasco ha lamentat l’absència de projectes i l’aparició recurrent d’uns altres com el relatiu a les obres de sanejament i drenatge de la Marjalería que “torna a pressupostar-se per la mateixa quantitat que l’any passat perquè no s’ha executat”.

Respecte a altres actuacions pendents, Begoña Carrasco ha remarcat el centre de salut del Raval Universitari “dotat amb prou faenes 66.000 euros per a l’any que ve”, una quantitat que “amb prou faenes bastarà per a redactar el projecte i que suposa una burla per als castellonencs, ja que el Pla funcional per a poder traure la licitació de la redacció del projecte ja es va fer en 2014”.

D’altra banda, els populars han expressat el seu malestar pel qual consideren “una absoluta discriminació de Castelló en els comptes autonòmics doncs hem comptabilitzat que la reducció de la inversió aconsegueix el 26% si ho comparem amb l’últim pressupost del PP en el Consell”.

La portaveu popular ha afegit que “esperem de l’alcaldessa una actitud més reivindicativa cap a la Generalitat doncs aquests comptes per a 2017 a més de ser clarament insuficients no reflecteixen cap projecte de futur per a Castelló, alguna cosa que posa de manifest, una vegada més, que socialistes i nacionalistes manquen d’idees i de projecte per a la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.