fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco (PP) qualifica “d’alarmant” la retallada del 23% en les inversions per a Castell贸 en els Pressupostos de la Generalitat

Carrasco (PP) qualifica “d’alarmant” la retallada del 23% en les inversions per a Castell贸 en els Pressupostos de la Generalitat

La portaveu popular explica que “els 14 milions d’euros que hi havia territorialitzats en 2016 es converteixen en 10,7 per a 2017, 3’3 milions d’euros menys”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha qualificat avui d'”alarmant” la reducci贸 del 23% experimentada en les inversions que contemplen els Pressupostos de la Generalitat per a l’any 2017 en la ciutat de Castell贸.

Despr茅s d’analitzar els programes pressupostaris de cadascuna de les seccions al costat dels diputats auton貌mics castellonencs, la portaveu popular ha explicat que “en els anteriors comptes havia reflectits un total de 14.015.907 euros en inversions per a la ciutat mentre que les actuals sumen 10.760.367 euros, un 23% menys que el destinat l’any passat”.

A m茅s, Carrasco ha lamentat l’abs猫ncia de projectes i l’aparici贸 recurrent d’uns altres com el relatiu a les obres de sanejament i drenatge de la Marjaler铆a que “torna a pressupostar-se per la mateixa quantitat que l’any passat perqu猫 no s’ha executat”.

Respecte a altres actuacions pendents, Bego帽a Carrasco ha remarcat el centre de salut del Raval Universitari “dotat amb prou faenes 66.000 euros per a l’any que ve”, una quantitat que “amb prou faenes bastar脿 per a redactar el projecte i que suposa una burla per als castellonencs, ja que el Pla funcional per a poder traure la licitaci贸 de la redacci贸 del projecte ja es va fer en 2014”.

D’altra banda, els populars han expressat el seu malestar pel qual consideren “una absoluta discriminaci贸 de Castell贸 en els comptes auton貌mics doncs hem comptabilitzat que la reducci贸 de la inversi贸 aconsegueix el 26% si ho comparem amb l’煤ltim pressupost del PP en el Consell”.

La portaveu popular ha afegit que “esperem de l’alcaldessa una actitud m茅s reivindicativa cap a la Generalitat doncs aquests comptes per a 2017 a m茅s de ser clarament insuficients no reflecteixen cap projecte de futur per a Castell贸, alguna cosa que posa de manifest, una vegada m茅s, que socialistes i nacionalistes manquen d’idees i de projecte per a la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.