fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco pregunta a Marco “quan tindrà els informes per a defensar la Intermodal tal com acordem en Ple”

Carrasco pregunta a Marco “quan tindrà els informes per a defensar la Intermodal tal com acordem en Ple”

Els populars destaquen que “ens sembla molt greu que l’alcalde de Vila-real amenace de anar als tribunals i que l’alcaldessa de Castelló done la callada per resposta”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha anunciat que els populars preguntaran demà dilluns en Comissió Informativa “quins tràmits ha realitzat l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, i l’equip de govern per a defensar la ubicació de l’estació Intermodal en el Port de Castelló”.

Amb aquesta petició Carrasco fa referència a l’acord adoptat en el Ple del passat 28 d’octubre. Aquella moció presentada pels populars i aprovada amb el vot favorable de tots els grups polítics, menys Castelló en Moviment Podem, arreplegava el mandat que “l’equip de govern desenvolupara una estratègia de defensa de la ubicació de l’estació intermodal en el terme municipal de Castelló”.

Així mateix, la citada iniciativa instava a l’Ajuntament “a elaborar quants informes siguen necessaris per a defensar la conveniència d’instal·lar en els voltants del Port de Castelló l’estació intermodal de mercaderies”.

La popular insisteix que “també demanàvem que el bipartit traslladara i defensara la posició de la ciutat en la taula tècnica anunciada per la consellera María José Salvador i que encara segueix pendent”.

“Dia després de dia veiem a l’alcalde de Vila-real eixir en els mitjans de comunicació defensant la seua postura i instant a la Generalitat a prendre cartes en l’assumpte”. Així mateix, la portaveu del Grup Popular conclou que “és molt greu que l’alcalde de Vila-real amenace de acudir als tribunals i mentre a Castelló, l’alcaldessa done la callada per resposta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.