fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Carrasco pregunta a Marco “quan tindr脿 els informes per a defensar la Intermodal tal com acordem en Ple”

Carrasco pregunta a Marco “quan tindr脿 els informes per a defensar la Intermodal tal com acordem en Ple”

Els populars destaquen que “ens sembla molt greu que l’alcalde de Vila-real amenace de anar als tribunals i que l’alcaldessa de Castell贸 done la callada per resposta”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Bego帽a Carrasco, ha anunciat que els populars preguntaran dem脿 dilluns en Comissi贸 Informativa “quins tr脿mits ha realitzat l’alcaldessa socialista, Amparo Marco, i l’equip de govern per a defensar la ubicaci贸 de l’estaci贸 Intermodal en el Port de Castell贸”.

Amb aquesta petici贸 Carrasco fa refer猫ncia a l’acord adoptat en el Ple del passat 28 d’octubre. Aquella moci贸 presentada pels populars i aprovada amb el vot favorable de tots els grups pol铆tics, menys Castell贸 en Moviment Podem, arreplegava el mandat que “l’equip de govern desenvolupara una estrat猫gia de defensa de la ubicaci贸 de l’estaci贸 intermodal en el terme municipal de Castell贸”.

Aix铆 mateix, la citada iniciativa instava a l’Ajuntament “a elaborar quants informes siguen necessaris per a defensar la conveni猫ncia d’instal路lar en els voltants del Port de Castell贸 l’estaci贸 intermodal de mercaderies”.

La popular insisteix que “tamb茅 deman脿vem que el bipartit traslladara i defensara la posici贸 de la ciutat en la taula t猫cnica anunciada per la consellera Mar铆a Jos茅 Salvador i que encara segueix pendent”.

“Dia despr茅s de dia veiem a l’alcalde de Vila-real eixir en els mitjans de comunicaci贸 defensant la seua postura i instant a la Generalitat a prendre cartes en l’assumpte”. Aix铆 mateix, la portaveu del Grup Popular conclou que “茅s molt greu que l’alcalde de Vila-real amenace de acudir als tribunals i mentre a Castell贸, l’alcaldessa done la callada per resposta”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.