fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Carrasco qualifica de “trista notícia” la resposta de Sanitat “reconeixent que el Centre de Salut del Raval no té data”

Carrasco qualifica de “trista notícia” la resposta de Sanitat “reconeixent que el Centre de Salut del Raval no té data”

Els populars pregunten en Comissió al bipartit “què pensa fer per a reclamar a la Generalitat que execute sense dilació les inversions pendents en el barri”.

La portaveu del Grup Municipal Popular, Begoña Carrasco, ha qualificat avui com “una trista notícia” la contestació que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha donat a la pregunta realitzada per la diputada autonòmica popular, Marta Gallén, sobre l’estat en què es troba el projecte del Centre de Salut del Raval Universitari.

I és que Montón reconeix que “no té data prevista ni d’inici d’obres ni d’engegada, ja que es limita a asseverar que el projecte està en fase de tramitació administrativa i que els concursos per a adjudicar la redacció del projecte i l’adreça d’obra es faran com més prompte millor”.

Per a Carrasco aquesta resposta “denota la falta de sensibilitat de l’actual govern valencià amb Castelló, ja que els anteriors governs populars ja van iniciar al maig de 2015 la tramitació per a la redacció del projecte de construcció del nou Centre de Salut del Raval Universitari”.

El Consell de Ximo Puig no ha avançat gens sobre aquest tema “i ara es despatxa amb una resposta que sembla una broma” segons la portaveu popular. Per aquest motiu, els populars han preguntat avui en Comissió Informativa “què pensa fer l’alcaldessa socialista per a reclamar a la Generalitat que engegue sense demores les inversions pendents en el barri del Raval” en clara al·lusió tant al Centre de Salut com al nou Centre d’Educació Infantil i Primària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.