fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Casanova interpel路lar脿 a Climent per a reclamar el pla Moliner de suport al sector cer脿mic a trav茅s de la rehabilitaci贸 d’habitatges

Casanova interpel路lar脿 a Climent per a reclamar el pla Moliner de suport al sector cer脿mic a trav茅s de la rehabilitaci贸 d’habitatges

El diputat en Els Corts reivindica una l铆nia d’ajudes similar a la de Castell贸, que tinga rang auton貌mic, i que incentive el consum de materials com el taulell.

“No 茅s possible que el Consell done l’esquena al sector cer脿mic, un pilar econ貌mic del nostre teixit empresarial, que genera m茅s de 20.000 ocupacions directes”. Vicente Casanova, diputat auton貌mic del Partit Popular, ha presentat aquest divendres una pregunta parlament脿ria amb la qual pret茅n reclamar al conseller d’Economia, Rafael Climent, una inversi贸 directa a la rehabilitaci贸 d’habitatges que promoga l’煤s del taulell i altres materials fabricats a la Comunitat Valenciana.

Casanova reivindica amb la seua iniciativa un pla com el qual el president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, presentava aquesta mateixa setmana en Cevisama. “La iniciativa respon de forma directa al sector, i ho fa amb una dotaci贸 econ貌mica substancial de 400.000 euros que arribar脿 directament a professionals i millorar脿 la qualitat de vida dels milers de ve茂ns que puguen optar a aquestes ajudes”.

“Models com el de Castell贸 han de mobilitzar al Consell perqu猫 aquest Pla de Rehabilitaci贸 d’Habitatges s’estenga a la resta de la Comunitat Valenciana”. Per aquest motiu, Casanova reclama una l铆nia d’ajudes auton貌mica, seguint el pla Moliner, que permeta incentivar la recuperaci贸 del sector de la construcci贸 a trav茅s de la rehabilitaci贸 d’immobles o habitatges.

En opini贸 del diputat auton貌mic, “no podem abandonar a la seua sort el que 茅s un vaixell almirall del nostre teixit empresarial, imatge de la nostra Comunitat Valenciana tant a nivell nacional com a internacional”. Aix铆 les coses, “en aquest esfor莽 que de forma conjunta s’ha de realitzar per a consolidar la recuperaci贸 despr茅s dels anys de la crisi, el Consell no ha d’ignorar el sector, ha de reunir-se amb els professionals i abordar estrat猫gies com la de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸 que 茅s, sense cap dubte, un exemple a seguir”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.