fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Casanova interpel·larà a Climent per a reclamar el pla Moliner de suport al sector ceràmic a través de la rehabilitació d’habitatges

Casanova interpel·larà a Climent per a reclamar el pla Moliner de suport al sector ceràmic a través de la rehabilitació d’habitatges

El diputat en Els Corts reivindica una línia d’ajudes similar a la de Castelló, que tinga rang autonòmic, i que incentive el consum de materials com el taulell.

“No és possible que el Consell done l’esquena al sector ceràmic, un pilar econòmic del nostre teixit empresarial, que genera més de 20.000 ocupacions directes”. Vicente Casanova, diputat autonòmic del Partit Popular, ha presentat aquest divendres una pregunta parlamentària amb la qual pretén reclamar al conseller d’Economia, Rafael Climent, una inversió directa a la rehabilitació d’habitatges que promoga l’ús del taulell i altres materials fabricats a la Comunitat Valenciana.

Casanova reivindica amb la seua iniciativa un pla com el qual el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, presentava aquesta mateixa setmana en Cevisama. “La iniciativa respon de forma directa al sector, i ho fa amb una dotació econòmica substancial de 400.000 euros que arribarà directament a professionals i millorarà la qualitat de vida dels milers de veïns que puguen optar a aquestes ajudes”.

“Models com el de Castelló han de mobilitzar al Consell perquè aquest Pla de Rehabilitació d’Habitatges s’estenga a la resta de la Comunitat Valenciana”. Per aquest motiu, Casanova reclama una línia d’ajudes autonòmica, seguint el pla Moliner, que permeta incentivar la recuperació del sector de la construcció a través de la rehabilitació d’immobles o habitatges.

En opinió del diputat autonòmic, “no podem abandonar a la seua sort el que és un vaixell almirall del nostre teixit empresarial, imatge de la nostra Comunitat Valenciana tant a nivell nacional com a internacional”. Així les coses, “en aquest esforç que de forma conjunta s’ha de realitzar per a consolidar la recuperació després dels anys de la crisi, el Consell no ha d’ignorar el sector, ha de reunir-se amb els professionals i abordar estratègies com la de la Diputació Provincial de Castelló que és, sense cap dubte, un exemple a seguir”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.