fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebra el primer Debat sobre l’Estat de la Ciutat despr茅s del canvi de govern

Castell贸 celebra el primer Debat sobre l’Estat de la Ciutat despr茅s del canvi de govern

La sessi贸 plen脿ria, ajornada al juny per a no coincidir amb la campanya electoral del 26J, dibuixar脿 la visi贸 de tots els grups pol铆tics.

L’Ajuntament de Castell贸 celebrar脿 aquest dijous, 15 de setembre, el primer Debat sobre l’Estat de la Ciutat despr茅s del canvi de govern segellat al juny de 2015. La Junta de Portaveus va acordar ajornar fins a setembre, en lloc d’a mitjan juny com era habitual, la celebraci贸 d’aquesta sessi贸 plen脿ria extraordin脿ria per a evitar que coincidira amb la campanya electoral de les eleccions generals del 26J.

La Junta de Portaveus ha ratificat avui en una reuni贸 presidida pel vicealcalde, Enric Nomded茅u, l’acord assolit el 9 de maig sobre les intervencions i l’ordre que se seguir脿 aquest dijous en la sessi贸 del Debat sobre l’Estat de la Ciutat. Aix铆, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, realitzar脿 la intervenci贸 d’obertura amb una durada de 15 minuts. Posteriorment, cadascun dels cinc grups pol铆tics tindr脿 un primer torn d’intervencions de 10 minuts per a despr茅s obrir una r猫plica, tamb茅 de cada grup, de 7 minuts de durada. Finalment, tancar脿 el debat la intervenci贸 de l’alcaldessa, tamb茅 amb una durada de 7 minuts.

Marco ja va destacar al maig i ha reiterat ara la import脿ncia d’aquest debat ja que “茅s l’oportunitat d’explicar a la ciutadania la gesti贸 pol铆tica que hem realitzat durant l’煤ltim any i el ple 茅s l’escenari pol铆tic on cal fer-ho”. L’alcaldessa de Castell贸 ha subratllat que aquest pr貌xim dijous “els grups amb representaci贸 municipal rendirem compte de la nostra activitat pol铆tica als ciutadans perqu猫 l’ajuntament ha d’obrir les seues portes a la societat i donar explicacions de la seua gesti贸”.

Finalment, la primera edil ha insistit que “els membres de l’equip de govern som partidaris de la m脿xima transpar猫ncia en la gesti贸 p煤blica” i ha afegit que “la ciutadania est脿 reclamant m茅s participaci贸 en el govern de la ciutat i m茅s transpar猫ncia en la gesti贸 i aquest tipus de debats s贸n un element clau per a aconseguir-ho”. En aquest sentit, cal destacar que el ple sobre l’Estat de la Ciutat s’ha consolidat com un dels debats de major import脿ncia pol铆tic de quants se celebren en l’Ajuntament de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.