fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 col路laborar脿 amb Aerocas per a promocionar la ciutat com a destinaci贸 tur铆stica

Castell贸 col路laborar脿 amb Aerocas per a promocionar la ciutat com a destinaci贸 tur铆stica

Marco aposta perqu猫 totes les institucions treballen unides per a millorar la imatge de l’aeroport.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mantingut una reuni贸 de treball amb Joan Seraf铆 Bernat, director de l’Aeroport de Castell贸, per a establir l铆nies de col路laboraci贸 que permeten aprofitar els vols en origen per a vendre la ciutat de Castell贸 com a destinaci贸 tur铆stica. Marco ha traslladat a Bernat la necessitat que “totes les institucions treballem unides per a millorar la imatge de l’aeroport i aconseguir real莽ar aquesta infraestructura, ja que 茅s necessari aprofitar totes les seues potencialitats per a impulsar el turisme de la nostra prov铆ncia”.

L’alcaldessa ha explicat al director d’Aerocas que l’Ajuntament vol aprofitar els vols en origen per a vendre Castell贸 de la Plana com a destinaci贸 tur铆stica, remarcant la seua gastronomia, les seues platges, les seues qualitats com a ciutat esportiva, la seua cultura, les seues tradicions i molt especialment les festes de la Magdalena, declarades d’inter茅s tur铆stic internacional.

Marco ha indicat que “el Patronat Municipal de Turisme establir脿 una estrat猫gia espec铆fica per a aprofitar al m脿xim l’aeroport i perqu猫, indistintament de la destinaci贸 a la que vagen els viatgers en la prov铆ncia, facen una escapada a la ciutat per a gaudir d’alguns dels nombrosos encants que ofereix”. Per a a莽貌, l’alcaldessa ha acordat amb el responsable d’Aerocas cercar f贸rmules perqu猫 la informaci贸 pr脿ctica de la ciutat, incloses les revistes locals, puguen distribuir-se en els vols que arriben a Castell贸 perqu猫 els viatgers puguen veure l’脿mplia oferta d’establiments, comer莽os, i atractius amb qu猫 explica la ciutat. Tamb茅 s’ha acordat articular mecanismes perqu猫 en les mateixes instal路lacions hi haja informaci贸.

“Estic conven莽uda que amb una bona promoci贸, les festes de la Magdalena poden atraure a un important nombre de viatgers, principalment brit脿nics” ha explicat l’alcaldessa, qui ha enumerat altres exemples com les rutes ciclotur铆stiques, els senders, els esports aeris que es practiquen en l’aeroclub o les activitats n脿utiques com “algunes de聽les nombroses activitats que es poden promocionar en l’estranger”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.