fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 impulsa una campanya per a promoure l’adopci贸 d’animals enfront de la compra

Castell贸 impulsa una campanya per a promoure l’adopci贸 d’animals enfront de la compra

La regidora de Salut P煤blica, Sara Us贸, insisteix “que tenir una mascota comporta una enorme responsabilitat”

La Regidoria de Salut P煤blica de l’Ajuntament de Castell贸 ha impulsat una campanya per a promoure l’adopci贸 d’animals enfront de la compra coincidint amb el Nadal i amb la celebraci贸, dem脿 dissabte, d’un rasclet solidari en la pla莽a Fadrell en el qual participen les quatre protectores de Castell贸. La regidora de Salut P煤blica, Sara Us贸, ha apel路lat a la “responsabilitat perqu猫, en aquest Nadal, si alg煤 vol regalar una mascota, aposte per la adopci贸 enfront de la compra”.

La campanya “No compres, adopta!”, consisteix en l’edici贸 de cartells i tr铆ptics en els quals “s’anima a adoptar i a prendre consci猫ncia de la responsabilitat que suposa tenir una mascota”, ha afegit la regidora. Els tr铆ptics insisteixen que un animal de companyia no 茅s un joguet i recorden que comporten una enorme responsabilitat. “Qualsevol persona que vulga tenir una mascota o que vol regalar-la ha de ser conscient que tenir una mascota requereix temps, dedicaci贸 i molta responsabilitat”, ha apuntat l’edil Sara Us贸.

La Regidoria de Salut P煤blica tamb茅 informa que cada any es registren prop de 1.000 abandons “pel que l’adopci贸 ajudaria a reduir el nombre d’animals que romanen en les protectores”, segons Us贸. A m茅s, insisteix que “la clau est脿 en qu猫 totes les persones que vulguen tenir una mascota entenguen la responsabilitat que comporta, que requereixen temps i cures que s贸n responsabilitat dels propietaris”.

Els tr铆ptics es comen莽aran a repartir a partir de dem脿 en el rasclet solidari que han organitzat les quatre protectores de Castell贸 i tamb茅 es faran arribar a les veterin脿ries de Castell贸 i el Grau. El mercat ambulant solidari servir脿 tamb茅 per a fer lliurament per part de l’Ajuntament de Castell贸 de quatre xecs per valor de 250 quilos de pinso per a col路laborar amb les protectores en l’alimentaci贸 dels animals que gestionen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.