fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 inicia la implantaci贸 d’un sistema telem脿tic per a celebrar plens amb garanties de seguretat i participaci贸 pol铆tica

Castell贸 inicia la implantaci贸 d’un sistema telem脿tic per a celebrar plens amb garanties de seguretat i participaci贸 pol铆tica

El govern municipal convocar脿 un gran acte de duel p煤blic i homenatge quan la ciutat recupere la normalitat.

L’Ajuntament de Castell贸 implantar脿 un sistema telem脿tic per a poder celebrar plens municipals amb plenes garanties de seguretat i de participaci贸 pol铆tica i votaci贸 mentre estiguen en vigor les restriccions per l’estat d’alarma davant el coronavirus. El govern municipal, a trav茅s d’Alcaldia, ha donat les instruccions oportunes per a facilitar el desenvolupament de les sessions plen脿ries per via telem脿tica. La decisi贸 es produeix despr茅s de la impossibilitat de celebrar el ple de mar莽 en compliment de les limitacions del Reial decret 463/2020 de 14 de mar莽, pel qual es va declarar l’estat d’alarma, i per a garantir la seguretat del personal municipal.

En este sentit, s’ha donat instrucci贸 als serveis t猫cnics de l’Ajuntament per a iniciar les gestions per a implantar un sistema de comunicaci贸 interactiu que, al mateix temps, atorgue totes les garanties procedimentals que exigix la llei i garantisca la seguretat tecnol貌gica, la participaci贸 pol铆tica i la validesa del debat i votaci贸 dels membres de la corporaci贸 municipal.

Cal recordar que estos serveis t猫cnics estan en l’actualitat desenvolupant el pla de teletreball que permet mantindre l’activitat institucional durant l’estat d’alarma, per la qual cosa les sessions plen脿ries de la corporaci贸 municipal es convocaran en el moment en el qual els sistemes tecnol貌gics permeten un desenvolupament del ple amb totes les garanties que exigeix el m脿xim 貌rgan de participaci贸 pol铆tica municipal.

D’altra banda, des d’Alcaldia s’ha rebutjat la petici贸 del grup municipal popular i col路lectius com l’associaci贸 Hazteoir.org en la qual reclamaven arriar les banderes del palau municipal perqu猫 onegen a mitja asta per la crisi de la covid-19. Aix铆, s’ha comunicat que, en estos moments, en el qual la poblaci贸 continua combatent a la pand猫mia, les banderes romandran enlaire per a simbolitzar el treball, suport i la tenacitat de tots els sectors i de la ciutadania per a afrontar esta emerg猫ncia sanit脿ria.

El govern municipal ha comunicat que convocar脿 un gran acte oficial de duel p煤blic per les v铆ctimes de la pand猫mia quan la ciutat recupere la normalitat. L’acte servir脿 per a recordar a les v铆ctimes, per貌 tamb茅 per a homenatjar a tot el personal sanitari, d’emerg猫ncies i a tots els col路lectius que estan fent front a la pand猫mia des dels seus respectius sectors i a la ciutadania per romandre a les seues cases.

Leave a Reply

Your email address will not be published.