fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló sol·licitarà per unanimitat liberalitzar l’AP7 mentre duren les obres de l’autovia

Castelló sol·licitarà per unanimitat liberalitzar l’AP7 mentre duren les obres de l’autovia

Els cinc grups polítics signen una declaració conjunta per a liberalitzar el tram entre el peatge de Sagunt i Castelló Sud.

Els cinc grups polítics amb representació municipal en l’Ajuntament de Castelló han signat una declaració institucional conjunta en la qual s’insta al Ministeri de Foment a liberalitzar l’AP7 en el tram que discorre entre el peatge de Sagunt i el de Castelló Sud mentre duren les obres de condicionament de l’autovia A7. L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha agraït la “capacitat de consens” dels grups polítics, que “han deixat aparcades les seues diferències en favor de l’interès de la ciutadania”.

La declaració institucional apel·la als milers de ciutadans que circulen diàriament per aquesta transitada autovia que veuen com la reducció d’un carril per cada sentit “ocasiona retencions importants a primera hora del matí i a les vesprades”. A més, afig el text que s’aprovarà en la sessió plenària del pròxim 27 d’octubre, “les molèsties als usuaris d’aquesta via s’incrementen pel gran nombre de vehicles pesats que la utilitzen per ser gratuïta, quan en paral·lel discorre l’autopista que no registra tanta intensitat de camions ni de vehicles”.

Per aquest motiu, PSPV, Compromís, PP, Ciutadans i Castelló en Moviment demanen traslladar al Ministeri la necessitat de liberalitzar l’AP mentre s’executen els treballs de manteniment en el ferm i la millora de l’autovia. El ple, una vegada aprovada, donarà trasllat d’aquest acord al Ministeri de Foment i a la Generalitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.