fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciudadanos聽(C’s) de Vila-real presenta un pla plurianual de millora, revisi贸 i manteniment de les voreres

Ciudadanos聽(C’s) de Vila-real presenta un pla plurianual de millora, revisi贸 i manteniment de les voreres

El portaveu de C’s, Domingo Vicent, proposa “obrir un per铆ode de tres mesos en el qual els ve茂ns puguen traslladar les necessitats detectades al Consistori”

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha presentat un pla plurianual de millora, revisi贸 i manteniment de les voreres de la localitat. “L’estrat猫gia DUSI ha deixat palesa que hi ha un problema d’accessibilitat en certs carrers del centre de la ciutat, aix铆 com d’incompliment de la normativa exigida en l’ampl脿ria de les mateixes, alguna cosa que d’altra banda ja han vingut reivindicant els ve茂ns en els pressupostos participatius en ocasions sense resultat “, ha explicat Vicent.

Aix铆 mateix, el regidor ha afegit que “茅s necessari tamb茅 canviar el paviment d’algunes punts posat que 茅s esmaltat i per tant, 茅s susceptible de provocar caigudes”. Per a a莽貌, l’edil ha proposat “obrir un per铆ode de tres mesos de consultes amb la ciutadania tant en la seua forma associativa com de manera individual amb tal de detectar el major nombre de necessitats possibles”. Finalment, el portaveu, ha volgut insistir de nou “en el perill que suposa la falta de tanques en trams de la S猫quia pr貌xims a centres escolars i parcs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.