fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans aconsegueix que Les Corts aprove dotar de noves instal·lacions al Conservatori Superior de Música de Castelló

Ciutadans aconsegueix que Les Corts aprove dotar de noves instal·lacions al Conservatori Superior de Música de Castelló

El portaveu adjunt de C’s, Alberto García, recorda que els alumnes de diferents disciplines comparteixen aules que no estan insonoritzades.

El grup parlamentari Ciutadans (C’s) en Les Corts valencianes ha aconseguit que la Comissió d’Educació i Cultura aprove “instar al Consell a dotar de noves instal·lacions al Conservatori Superior de Música de Castelló i assignar-li els recursos suficients per a realitzar les funcions que li són pròpies”. Segons ha explicat el diputat de Ciutadans Alberto García, qui va aconseguir que l’esmena de C’s s’incloguera en la proposta socialista per a elaborar un mapa de centres públics d’ensenyaments artístics, “fins avui el Conservatori Superior de Música de Castelló comparteix espai amb el Conservatori Professional i amb altres ensenyaments artístics”.

En aquesta línia, ha indicat que “els alumnes d’estudis superiors comparteixen amb els d’estudis professionals i d’ensenyaments artístics musicals les mateixes instal·lacions, aules que no estan insonoritzades i amb pèssima connexió a internet”.

“Amb l’aprovació d’aquesta esmena s’ha aconseguit una reivindicació del professorat, que havia denunciat en nombroses ocasions els problemes del Conservatori Superior”, ha assegurat García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.