fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Benicàssim proposa que els cotxes ecològics no paguen zona blava

Ciutadans (C’s) de Benicàssim proposa que els cotxes ecològics no paguen zona blava

L’edil, Paula Archelós, afirma que “cal potenciar el transport sostenible des de les Administracions i situar al municipi en la línia d’actuació de les grans ciutats”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Benicàssim, Paula Archelós, ha manifestat que “C’s ha registrat una moció perquè els propietaris que han rebut la més alta distinció de la Direcció General de Trànsit, (DGT), com a vehicle net i sostenible, estiguen exempts d’abonar la zona blava en el municipi i, per tant, puguen aparcar gratis”. “Cal potenciar el transport sostenible des de les Administracions i situar al municipi a l’avantguarda de polítiques municipals que ja s’estan duent a terme en les grans ciutats”, ha subratllat l’edil.

En aquest sentit, Archelós ha explicat que “els vehicles elèctrics podran aparcar lliurement pel centre de la ciutat, doncs ni contaminen ni generen pràcticament soroll”. “Es tracta d’una mesura que, a més, ajudarà a fomentar que els compradors es decidisquen per un cotxe respectuós amb el medi ambient”, ha apuntat la regidora.

D’altra banda, l’edil ha explicat que “les energies renovables són el futur per a la conservació del medi ambient i el transport sostenible s’està convertint en una realitat a poc a poc”. “L’objectiu d’aquesta proposta és accelerar la tendència de canvi per part dels consumidors cap als vehicles lliures d’emissions, en lloc dels convencionals”, ha assenyalat la regidora. Finalment, Archelós, ha afirmat que “espera aconseguir el recolzament dels grups polítics de la corporació perquè és una mesura beneficiosa per als veïns i a més no comporta despesa algun a les arques públiques, amb la qual cosa, l’únic que es necessita és voluntat política”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.