fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana major publicitat per al tel猫fon contra l’assetjament escolar

Ciutadans (C’s) de Castell贸 demana major publicitat per al tel猫fon contra l’assetjament escolar

L’edil, Cristina Gabarda, recorda que “en l’煤ltim any m茅s de cent estudiants han sol路licitat ajuda a alguna associaci贸 contra el bullying en la prov铆ncia”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Cristina Gabarda, ha demanat “major publicitat del tel猫fon contra l’assetjament escolar 900 018 018”. “脡s fonamental que en cada centre educatiu se li done a cada cas de viol猫ncia la import脿ncia que mereix, i encara que a莽貌 ha de determinar-se per la comunitat educativa, 茅s necessari que les v铆ctimes tinguen una via de comunicaci贸 directa amb persones que puguen ajudar-li”, ha destacat l’edil.

En aquest sentit, tal com ha explicat Gabarda, “la moci贸 presentada demana que es publicite el 900 018 018 en tots els centres educatius de la ciutat per貌 tamb茅 en les webs de l’Ajuntament de Castell贸, aix铆 com en edificis o centres p煤blics de titularitat municipal”. Aix铆 mateix, “Ciutadans ha sol路licitat al bipartit que siga m茅s reivindicatiu amb el Consell perqu猫 actue contra la viol猫ncia en les aules i publicite per totes les vies possibles les mesures de lluita contra l’assetjament escolar”, ha afegit la regidora.

“Ciutadans t茅 un comprom铆s amb els joves i per a莽貌, est脿 treballant des del primer dia per un Pacte Nacional per l’Educaci贸 i ha impulsat des del Congr茅s dels Diputats el tel猫fon contra l’assetjament escolar”, ha recordat Gabarda, qui ha traslladat que “segons l’Associaci贸 Valenciana Contra l’Assetjament Escolar, en l’煤ltim any m茅s de cent estudiants han sol路licitat ajuda a alguna associaci贸 contra l’assetjament en la prov铆ncia de Castell贸, d’ac铆 la import脿ncia del 900 018 018”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.