fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló demana major publicitat per al telèfon contra l’assetjament escolar

Ciutadans (C’s) de Castelló demana major publicitat per al telèfon contra l’assetjament escolar

L’edil, Cristina Gabarda, recorda que “en l’últim any més de cent estudiants han sol·licitat ajuda a alguna associació contra el bullying en la província”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Cristina Gabarda, ha demanat “major publicitat del telèfon contra l’assetjament escolar 900 018 018”. “És fonamental que en cada centre educatiu se li done a cada cas de violència la importància que mereix, i encara que açò ha de determinar-se per la comunitat educativa, és necessari que les víctimes tinguen una via de comunicació directa amb persones que puguen ajudar-li”, ha destacat l’edil.

En aquest sentit, tal com ha explicat Gabarda, “la moció presentada demana que es publicite el 900 018 018 en tots els centres educatius de la ciutat però també en les webs de l’Ajuntament de Castelló, així com en edificis o centres públics de titularitat municipal”. Així mateix, “Ciutadans ha sol·licitat al bipartit que siga més reivindicatiu amb el Consell perquè actue contra la violència en les aules i publicite per totes les vies possibles les mesures de lluita contra l’assetjament escolar”, ha afegit la regidora.

“Ciutadans té un compromís amb els joves i per açò, està treballant des del primer dia per un Pacte Nacional per l’Educació i ha impulsat des del Congrés dels Diputats el telèfon contra l’assetjament escolar”, ha recordat Gabarda, qui ha traslladat que “segons l’Associació Valenciana Contra l’Assetjament Escolar, en l’últim any més de cent estudiants han sol·licitat ajuda a alguna associació contra l’assetjament en la província de Castelló, d’ací la importància del 900 018 018”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.