fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (Cs) de Castell贸 demana m茅s preparaci贸 de la ciutat per als pr貌xims dies de vents i pluja

Ciutadans (Cs) de Castell贸 demana m茅s preparaci贸 de la ciutat per als pr貌xims dies de vents i pluja

El portaveu adjunt Manuel Paduraru ha celebrat que “el bipartit contemple ara les connexions ciclopeatonales de la zona Sud negada a Cs com a esmena”

El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Castell贸 Manuel Paduraru ha demanat a l’equip de Govern que “treballe a preparar la ciutat per als pr貌xims dies de vents i pluges”. Aix铆, l’edil va demanar aquesta setmana en la Comissi贸 de Drets i Serveis que “es revise la situaci贸 del clavegueram despr茅s de l’episodi d’intenses pluges que vivim fa 2 setmanes i que es prenguen les mesures necess脿ries perqu猫 la ciutat estiga preparada per a un altre possible episodi de pluja”.

De la mateixa manera, Paduraru ha reiterat “la petici贸 de Ciutadans d’instal路lar sistemes de subjecci贸 a tots els contenidors m貌bils de la ciutat”. “Despr茅s dels intensos vents d’aquesta 煤ltima setmana s’ha evidenciat la necessitat d’aquesta mesura”, ha destacat el regidor.

D’altra banda, Paduraru ha celebrat que “el bipartit contemple ara en la planificaci贸 del PGOU les connexions ciclopeatonales de la zona Sud que Cs va presentar com a esmena als pressupostos i que va ser rebutjada”. “L’important al final 茅s que les demandes dels ve茂ns es vegen ateses, encara que l’equip de Govern vulga posar-se la medalla en solitari”, ha concl貌s l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.