fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló insisteix que la participació ciutadana siga presencial en els plens

Ciutadans (C’s) de Castelló insisteix que la participació ciutadana siga presencial en els plens

El portaveu, Vicente Vidal, afirma que “és necessari que els veïns es facen escoltar amb la seua pròpia veu a través dels precs i preguntes”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha insistit en “l’exigència de C’s que la participació per part dels veïns siga presencial en els plens”. “El bipartit proposa que es realitze un procés telemàtic per a participar en el ple i des de C’s reclamem que per a aquelles qüestions d’interès general per als castellonencs puguen acudir físicament al ple perquè, en el torn de precs i preguntes, puguen dirigir-se directament als representants públics i exposar-los les seues demandes o preocupacions”, ha explicat l’edil.

“Ciutadans va proposar a l’inici de la legislatura que els ciutadans tingueren veu en aqueix apartat de precs i preguntes, una possibilitat factible, no com ocorre amb l’escó 28”, ha assenyalat el regidor, qui ha afegit que “seguim reivindicant que, malgrat els processos que es realitzen per a canalitzar aqueixes peticions, es mantinga la finalitat última que els ciutadans puguen participar presencialment en el ple”.

“Hem d’aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania, on els veïns facen escoltar les seues preocupacions, no solament a través dels representants públics sinó amb la seua pròpia veu, element propi del sentir ciutadà”, ha conclòs Vidal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.