fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 insisteix que la participaci贸 ciutadana siga presencial en els plens

Ciutadans (C’s) de Castell贸 insisteix que la participaci贸 ciutadana siga presencial en els plens

El portaveu, Vicente Vidal, afirma que “茅s necessari que els ve茂ns es facen escoltar amb la seua pr貌pia veu a trav茅s dels precs i preguntes”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Vicente Vidal, ha insistit en “l’exig猫ncia de C’s que la participaci贸 per part dels ve茂ns siga presencial en els plens”. “El bipartit proposa que es realitze un proc茅s telem脿tic per a participar en el ple i des de C’s reclamem que per a aquelles q眉estions d’inter猫s general per als castellonencs puguen acudir f铆sicament al ple perqu猫, en el torn de precs i preguntes, puguen dirigir-se directament als representants p煤blics i exposar-los les seues demandes o preocupacions”, ha explicat l’edil.

“Ciutadans va proposar a l’inici de la legislatura que els ciutadans tingueren veu en aqueix apartat de precs i preguntes, una possibilitat factible, no com ocorre amb l’esc贸 28”, ha assenyalat el regidor, qui ha afegit que “seguim reivindicant que, malgrat els processos que es realitzen per a canalitzar aqueixes peticions, es mantinga la finalitat 煤ltima que els ciutadans puguen participar presencialment en el ple”.

“Hem d’aconseguir un Ajuntament obert a la ciutadania, on els ve茂ns facen escoltar les seues preocupacions, no solament a trav茅s dels representants p煤blics sin贸 amb la seua pr貌pia veu, element propi del sentir ciutad脿”, ha concl貌s Vidal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.