fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castell贸 proposa que s’engegue un hort urb脿 en el barri de la Guinea

Ciutadans (C’s) de Castell贸 proposa que s’engegue un hort urb脿 en el barri de la Guinea

El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, assenyala que “existeixen nombroses queixes ve茂nals per l’acumulaci贸 de rates i paneroles en la zona”.

El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Manuel Paduraru, ha proposat en la Comissi贸 de Drets i Serveis, que “s’engegue un hort urb脿 en el barri La Guinea, com sol路liciten els ve茂ns”. “El barri La Guinea posseeix una estructura social i econ貌mica que fa necess脿ria una especial atenci贸 per part de l’equip de Govern i aquesta mesura fomentaria la dinamitzaci贸 social”, ha assegurat l’edil, despr茅s de reunir-se al costat del seu company del grup municipal de C’s, Jos茅 Antonio Zamora, amb l’associaci贸 ve茂nal.

“La falta de neteja 茅s una altra de les queixes reiterades dels ve茂ns que ja hem traslladat a l’equip de Govern”, ha apuntat Paduraru. “Existeixen nombroses protestes per les paneroles i rates, aix铆 com per la brut铆cia en els solars que poden resultar un perill per a la salubritat a causa de la seua proximitat amb el col路legi i el parc”, ha assenyalat el portaveu adjunt. Per a莽貌, l’edil ha recalcat que “aquest problema ha de ser solucionat immediatament”.

Aix铆 mateix, Paduraru ha reclamat que “s’atenguen les demandes de l’associaci贸 que ha sol路licitat reiteradament al bipartit prestatgeries per a emmagatzemar el menjar que reparteixen entre els ve茂ns que ho necessiten ja que, en tenir-la emmagatzemada en el s貌l, han vist com es desbaratava per les pluges”. “Aquests ve茂ns realitzen una labor social que deu i pot ser recolzada amb alguna cosa tan senzilla com dotar-los de prestatgeries”, ha concl貌s el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.