fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Castelló proposa que s’engegue un hort urbà en el barri de la Guinea

Ciutadans (C’s) de Castelló proposa que s’engegue un hort urbà en el barri de la Guinea

El portaveu adjunt, Manuel Paduraru, assenyala que “existeixen nombroses queixes veïnals per l’acumulació de rates i paneroles en la zona”.

El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Manuel Paduraru, ha proposat en la Comissió de Drets i Serveis, que “s’engegue un hort urbà en el barri La Guinea, com sol·liciten els veïns”. “El barri La Guinea posseeix una estructura social i econòmica que fa necessària una especial atenció per part de l’equip de Govern i aquesta mesura fomentaria la dinamització social”, ha assegurat l’edil, després de reunir-se al costat del seu company del grup municipal de C’s, José Antonio Zamora, amb l’associació veïnal.

“La falta de neteja és una altra de les queixes reiterades dels veïns que ja hem traslladat a l’equip de Govern”, ha apuntat Paduraru. “Existeixen nombroses protestes per les paneroles i rates, així com per la brutícia en els solars que poden resultar un perill per a la salubritat a causa de la seua proximitat amb el col·legi i el parc”, ha assenyalat el portaveu adjunt. Per açò, l’edil ha recalcat que “aquest problema ha de ser solucionat immediatament”.

Així mateix, Paduraru ha reclamat que “s’atenguen les demandes de l’associació que ha sol·licitat reiteradament al bipartit prestatgeries per a emmagatzemar el menjar que reparteixen entre els veïns que ho necessiten ja que, en tenir-la emmagatzemada en el sòl, han vist com es desbaratava per les pluges”. “Aquests veïns realitzen una labor social que deu i pot ser recolzada amb alguna cosa tan senzilla com dotar-los de prestatgeries”, ha conclòs el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.