fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) de Vila-real reivindica l’engegada del Pla Estratègic Municipal

Ciutadans (C’s) de Vila-real reivindica l’engegada del Pla Estratègic Municipal

L’edil Ana Riera subratlla que “aquest projecte està en la línia de les grans ciutats en innovació i transparència”.

La regidora de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Vila-real, Ana Riera, ha reivindicat “l’engegada del Pla Estratègic Municipal aprovat per unanimitat fa ja un any”. Riera, qui ha preguntat en sessió plenària al Govern municipal “pel retard en l’execució d’aquesta iniciativa impulsada per C’s”, ha apuntat que “ja no té sentit esperar eternament a la possible assignació dels Fons FEDER, quan hi ha una situació de bloqueig institucional que no sembla estar en vies de solucionar-se”.

L’edil ha subratllat que “amb aquest projecte el que es pretén és treballar en la línia de les grans ciutats en innovació i transparència”. “El Pla Estratègic Municipal dictaminarà el rumb cap a on vol dirigir-se i en què vol convertir-se Vila-real”, ha explicat la regidora. Sobre aquest tema, Riera ha recordat que “es tracta que en un període de quatre anys es pose llum i taquígrafs a la labor del Consistori per a poder desenvolupar les accions pertinents que porten a la localitat a ser una ciutat capdavantera en qualitat de vida”.

Finalment, la regidora ha manifestat que “amb l’última moció aprovada a C’s sobre l’avaluació de les iniciatives, s’evitarà precisament que les propostes es queden en paper mullat i tots els veïns puguen tenir accés directe a les mesures que condicionen la seua vida quotidiana”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.