fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans (C’s) proposa constituir una ‘Film Commission’ per a potenciar Castell贸 com a lloc de rodatge

Ciutadans (C’s) proposa constituir una ‘Film Commission’ per a potenciar Castell贸 com a lloc de rodatge

L’edil, Jos茅 Antonio Zamora, demana que “el turisme cinematogr脿fic s’integre en el Pla Estrat猫gic de Turisme elaborat per la UJI”

El regidor de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Jos茅 Antonio Zamora, ha proposat “constituir una ‘Film Commission’ dependent del Consistori per a potenciar la pres猫ncia de la ciutat com a lloc de rodatge de cinema, publicitat i altres produccions audiovisuals”. “L’Executiu ha d’impulsar, a semblan莽a d’altres ciutats espanyoles, una estrat猫gia d’atracci贸 de rodatges que, a m茅s de seguir fomentant les produccions locals, convertisca a Castell贸 en referent tamb茅 per a la ind煤stria cinematogr脿fica”, ha afegit el regidor.

“Les ind煤stria culturals i, dins d’aquestes, la ind煤stria del cinema es presenta com un sector amb grans possibilitats de desenvolupament i motor d’impuls econ貌mic, com hem pogut veure aquest estiu amb la gravaci贸 de ‘Juego de Tronos’ a Pe帽铆scola”, ha recordat l’edil. En aquest sentit, el regidor ha recalcat que “el turisme cinematogr脿fic 茅s un dels 脿mbits de creixement en el turisme per a莽貌, hauria d’integrar-se dins del Pla Estrat猫gic de Turisme que est脿 elaborant la UJI per a la capital de la Plana”.

“Les ‘Film Commission’, que ja estan presents en altres ciutats espanyoles, s贸n les entitats encarregades d’aconseguir d’una banda, la captaci贸 de rodatges i, per una altra, l’augment de visitants despr茅s de la difusi贸 multitudin脿ria del film”, ha explicat Zamora. Aix铆 doncs, per a l’edil “aquesta iniciativa suposaria una eina important per a una ciutat que ha de continuar dinamitzant-se i obrint nous horitzons per al seu desenvolupament cultural i tur铆stic”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.