fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Clavell assegura que el tripartit gira l’esquena a les demandes dels vallers

Clavell assegura que el tripartit gira l’esquena a les demandes dels vallers

El govern de PSPV-PSOE, EU i Comprom铆s neguen bonificar l’IBI de r煤stica als agricultors i no est脿 al costat de les peticions de l’associaci贸 de ve茂ns de la Moleta.

El Partit Popular de la Vall d’Uix贸 ha manifestat que el tripartit format per PSPV-PSOE, EU i Comprom铆s gira l’esquena a les peticions i demandes dels vallers i les valleres. Aix铆 ho ha assegurat el regidor popular en l’ajuntament, 脪scar Clavell.

“Enfront de les mocions enllaunades que presenten partits com Esquerra Unida, Podem o el PSPV-PSOE, des del PP presentem al ple proposades pensades en la Vall i que responen a les demandes que ens fa arribar la ciutadania”, ha indicat l’edil.

Aix铆 Clavell ha explicat que l’equip de govern ha votat en contra a dues de les propostes presentades pels populars en el ple d’ahir. Una de les peticions era sol路licitar a la Generalitat Valenciana que, a trav茅s del fons de conting猫ncia, pague l’IBI de r煤stica dels agricultors de la Vall que enguany per l’excessiva calor han hagut de regar m茅s els seus camps. “L’equip de govern de PSPV-PSOE, EU i Comprom铆s han dit no als agricultors, no als propietaris que pateixen per defensar les seues terres. Giren l’esquena a un sector tan important en la nostra ciutat com 茅s l’agricultura i la taronja”.

D’altra banda, “l’equip de govern va votar en contra a la nostra petici贸 perqu猫 s’observara i es prenguen les mesures oportunes per a evitar els abocaments d’oli de vehicles al riu que es produeixen en el barri de la Moleta”. Es tracta d’una reivindicaci贸 que l’associaci贸 de ve茂ns de la Moleta va traslladar al PP a trav茅s de les #RutasPopulares en la qual denunciaven que es reparen vehicles en els carrers, la qual cosa suposa un problema mediambiental i un perjudici per als tallers que paguen religiosament els seus impostos.

“Com va a estar l’equip de govern al costat dels ve茂ns i ve茂nes de la Moleta si els insulta amb comentaris com a -cura amb les carteres-“, ha continuat.

Per a莽貌, “enfront d’aquesta negativa, tenen el s铆 del PP que seguirem lluitant pels interessos generals dels vallers i les valleres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.