fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Clavell assegura que el tripartit gira l’esquena a les demandes dels vallers

Clavell assegura que el tripartit gira l’esquena a les demandes dels vallers

El govern de PSPV-PSOE, EU i Compromís neguen bonificar l’IBI de rústica als agricultors i no està al costat de les peticions de l’associació de veïns de la Moleta.

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha manifestat que el tripartit format per PSPV-PSOE, EU i Compromís gira l’esquena a les peticions i demandes dels vallers i les valleres. Així ho ha assegurat el regidor popular en l’ajuntament, Òscar Clavell.

“Enfront de les mocions enllaunades que presenten partits com Esquerra Unida, Podem o el PSPV-PSOE, des del PP presentem al ple proposades pensades en la Vall i que responen a les demandes que ens fa arribar la ciutadania”, ha indicat l’edil.

Així Clavell ha explicat que l’equip de govern ha votat en contra a dues de les propostes presentades pels populars en el ple d’ahir. Una de les peticions era sol·licitar a la Generalitat Valenciana que, a través del fons de contingència, pague l’IBI de rústica dels agricultors de la Vall que enguany per l’excessiva calor han hagut de regar més els seus camps. “L’equip de govern de PSPV-PSOE, EU i Compromís han dit no als agricultors, no als propietaris que pateixen per defensar les seues terres. Giren l’esquena a un sector tan important en la nostra ciutat com és l’agricultura i la taronja”.

D’altra banda, “l’equip de govern va votar en contra a la nostra petició perquè s’observara i es prenguen les mesures oportunes per a evitar els abocaments d’oli de vehicles al riu que es produeixen en el barri de la Moleta”. Es tracta d’una reivindicació que l’associació de veïns de la Moleta va traslladar al PP a través de les #RutasPopulares en la qual denunciaven que es reparen vehicles en els carrers, la qual cosa suposa un problema mediambiental i un perjudici per als tallers que paguen religiosament els seus impostos.

“Com va a estar l’equip de govern al costat dels veïns i veïnes de la Moleta si els insulta amb comentaris com a -cura amb les carteres-“, ha continuat.

Per açò, “enfront d’aquesta negativa, tenen el sí del PP que seguirem lluitant pels interessos generals dels vallers i les valleres”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.