fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Compromís denuncia que els veïns de les Amplàries i Portocala segueixen pagant l’IBI

Compromís denuncia que els veïns de les Amplàries i Portocala segueixen pagant l’IBI

Romero: “Els veïns estan contribuint 10 anys per unes dotacions que encara no estan acabades”.

Josep Lluís Romero, regidor de Compromís a Orpesa, ha denunciat, una vegada més, la situació de desemparament en què es troben els veïns de les Amplàries i Portocala, “que estan pagant l’Impost de Béns Immobles (IBI) per viure en una zona que encara no s’ha acabat d’urbanitzar”. Segons Romero, l’ajuntament “segueix rebent denúncies i queixes per la falta de manteniment, d’enllumenat públic i altres dotacions en determinats sectors”. El regidor de Compromís ha explicat que les zones on viuen aquests veïns es troba en una situació administrativa “com a poc, irregular” perquè l’ajuntament no ha mantingut adequadament els vials, jardins i l’entorn durant els últims deu anys “perquè adduïa que no estaven rebudes les obres d’urbanització i que del manteniment s’havia de fer càrrec l’agent urbanitzador”.

Aquesta situació ha permés a l’equip de govern del PP cobrar l’IBI als sectors urbans d’Amplàries (R5-A UE 1), una zona amb una extensió de 655.436,67 metres quadrats; també al sector R5-B UE 1, amb una extensió de 253.151,88 metres quadrats, i a RC-6 Colomera (urbanització Portocala) amb una extensió de 752.782 metres quadrats.

Compromís va presentar fa dos mesos una moció perquè es donés solució a aquesta “desídia del PP, que està provocant perjudicis als veïns des de fa deu anys”. Passat aquest temps, la coalició ha insistit a l’equip de govern perquè done una resposta als afectats i ho ha fet presentant una pregunta en què els interroguen sobre “quines gestions està fent per a la recepció expressa d’aquests sectors”. “No podem deixar passar aquest tipus de qüestions any rere any. Els veïns no poden estar pagant tant de temps per uns serveis que no tenen”, ha conclòs Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.