fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comprom铆s protesta pels criteris de baremaci贸 de la granja d’Ares

Comprom铆s protesta pels criteris de baremaci贸 de la granja d’Ares

El diputat Carb贸 recorda que la Diputaci贸 va argumentar motius econ貌mics per a traure el lloguer de la instal路laci贸 a concurs.

La Diputaci贸 de Castell贸 ha adjudicat l’arrendament de la granja de Ares a una empresa cooperativa de formatges, de Cat铆, una instal路laci贸 茅s insostenible econ貌micament, segons van argumentar en el seu dia l’equip de govern del PP. 聽Finalment, ‘Quesos de Cat铆’ ha aconseguit el contracte de lloguer per 20.667 euros a l’any m茅s IVA i una d猫cada de vig猫ncia.

El portaveu adjunt de Comprom铆s a la Diputaci贸, Jos茅 Miguel Carb贸, ha senyalat que “el nostre grup vol deixar clara la nostra disconformitat amb la nova destinaci贸 que li atorga la Diputaci贸. No estem d’acord en el tipus de baremaci贸 per a la seua adjudicaci贸, ja que tenen major valor les q眉estions subjectives que les objectives, quan el PP va donar com a motiu per al seu arrendament motius econ貌mics”. L’adjudicaci贸 es va aprovar en la comissi贸 d’Hisenda, amb el vist i plau a l’expedient del diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig.

Cal recordar que, segons les dades que consten en l’informe econ貌mic que es va fer, la instal路laci贸 registra importants p猫rdues, ja que comptabilitza despeses de 275.000 euros anuals i els ingressos s贸n de nom茅s 53.000 euros.

Carb贸 ha insistit que Comprom铆s havia demanat que la Diputaci贸 encarregara un estudi de viabilitat de la granja per a poder con猫ixer les possibilitats de donar continu茂tat a la instal路laci贸 amb una orientaci贸 alternativa adaptada a les demandes actuals. En este sentit, el diputat de Comprom铆s ha subratllat que 芦la granja d’Ares tenia com a principal funci贸 promoure i fomentar la millora gen猫tica de la ramaderia de Castell贸 i ara canvien la funci贸 i volen traure una rendibilitat econ貌mica. Per貌 li donen el lloguer a l’oferta econ貌mica pitjor禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.