fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comprom铆s per Borriana proporsa un acord de govern program脿tic abans que el repartiment de regidories

Comprom铆s per Borriana proporsa un acord de govern program脿tic abans que el repartiment de regidories

El secretari local de Comprom铆s per Borriana, Josep Nos, ha explicat que el sentir majoritari de l鈥橝ssemblea de Comprom铆s 茅s arribar a 鈥渦n acord de Govern de Coalici贸 program脿tic abans que el repartiment de regidories鈥.

Despr茅s de l鈥橝ssemblea de Comprom铆s per Borriana, la formaci贸 valencianista i d’esquerres, vol una comissi贸 que negocie un nou Govern de Coalici贸, en paraules del secretari local de Comprom铆s per Borriana 鈥渆l que cal fer primer 茅s pensar en el qu猫, despr茅s en el com i finalment amb el qui, abans que el repartiment de regidories鈥. 鈥淣osaltres鈥 apunta Josep Nos 鈥渏a hem triat a les persones que integren aquesta comissi贸, Vicent Granel com ha portanveu municipal, Baltasar Alagarda com a membre de l’executiva local i Inma Carda en representaci贸 de la milit脿ncia de Comprom铆s per Borriana鈥.

Si finalment es produeix aquest acord program脿tic Comprom铆s per Borriana entrar脿 a formar part del Govern de Coalici贸, Josep Nos va insistir en un “treball compartit, sobre propostes, idees i execuci贸 de les mateixes per a desenvolupar en els pr貌xims 4 anys pel b茅 dels ve茂ns i ve茂nes de Borriana鈥.

Josep Nos ha descartat que 鈥漞fectivament Governar en Coalici贸 i compartir les responsabilitats de govern amb altres forces pol铆tiques significa ampliar la base social del nou executiu aix铆 com fer una aposta decidida pel pluralisme pol铆tic, en el nostre cas progressista i valencianista鈥.

Des de Comprom铆s per Borriana s’insisteix que 鈥渁bans de prendre aquesta decisi贸 de Govern de Coalici贸, volem tenir un programa tancat, aix铆 com les pol铆tiques a desenvolupar en els pr貌xims quatre anys, i garantir la implementaci贸 dels acords鈥. Josep Nos ha destacat el paper determinant que ha de tenir Comprom铆s per Borriana despr茅s de 4 anys de govern progressista i valencianista a Borriana, 鈥渆ls nostres regidors i regidora s’han deixat la pell per recuperar Borriana de la llarga letargia en la qual es trobava despr茅s dels anys de govern del PP鈥, per al secretari local de Comprom铆s per Borriana 鈥渆ls ve茂ns i ve茂nes de Borriana no entendrien que despr茅s de 4 anys de treball colze a colze amb els socialistes, ara Borriana deixar脿 de tenir un govern d’esquerres i valencianista鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.