fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Compromís per Borriana proporsa un acord de govern programàtic abans que el repartiment de regidories

Compromís per Borriana proporsa un acord de govern programàtic abans que el repartiment de regidories

El secretari local de Compromís per Borriana, Josep Nos, ha explicat que el sentir majoritari de l’Assemblea de Compromís és arribar a “un acord de Govern de Coalició programàtic abans que el repartiment de regidories”.

Després de l’Assemblea de Compromís per Borriana, la formació valencianista i d’esquerres, vol una comissió que negocie un nou Govern de Coalició, en paraules del secretari local de Compromís per Borriana “el que cal fer primer és pensar en el què, després en el com i finalment amb el qui, abans que el repartiment de regidories”. “Nosaltres” apunta Josep Nos “ja hem triat a les persones que integren aquesta comissió, Vicent Granel com ha portanveu municipal, Baltasar Alagarda com a membre de l’executiva local i Inma Carda en representació de la militància de Compromís per Borriana”.

Si finalment es produeix aquest acord programàtic Compromís per Borriana entrarà a formar part del Govern de Coalició, Josep Nos va insistir en un “treball compartit, sobre propostes, idees i execució de les mateixes per a desenvolupar en els pròxims 4 anys pel bé dels veïns i veïnes de Borriana”.

Josep Nos ha descartat que ”efectivament Governar en Coalició i compartir les responsabilitats de govern amb altres forces polítiques significa ampliar la base social del nou executiu així com fer una aposta decidida pel pluralisme polític, en el nostre cas progressista i valencianista”.

Des de Compromís per Borriana s’insisteix que “abans de prendre aquesta decisió de Govern de Coalició, volem tenir un programa tancat, així com les polítiques a desenvolupar en els pròxims quatre anys, i garantir la implementació dels acords”. Josep Nos ha destacat el paper determinant que ha de tenir Compromís per Borriana després de 4 anys de govern progressista i valencianista a Borriana, “els nostres regidors i regidora s’han deixat la pell per recuperar Borriana de la llarga letargia en la qual es trobava després dels anys de govern del PP”, per al secretari local de Compromís per Borriana “els veïns i veïnes de Borriana no entendrien que després de 4 anys de treball colze a colze amb els socialistes, ara Borriana deixarà de tenir un govern d’esquerres i valencianista”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.