fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comprom铆s requereix a Sanitat a que agilitze l’informe pendent sobre el provincial per a desbloquejar les obres

Comprom铆s requereix a Sanitat a que agilitze l’informe pendent sobre el provincial per a desbloquejar les obres

脌lvaro, que ja va visitar les instal路lacions de la cambra hiperb脿rica, pregunta a la Conselleria quins s贸n els tr脿mits pendents d’esmenar i en quin termini est脿 previst finalitzar l’informe al respecte de Conselleria

La portaveu adjunta de Comprom铆s, M貌nica Alvaro, ha presentat una bateria de preguntes en les Corts per saber en quina situaci贸 es troba tota la tramitaci贸 pendent per concedir la llic猫ncia d’obres de l’Hospital Provincial. 脕lvaro, que al novembre va mantenir una reuni贸 amb la nova direcci贸 del Provincial aix铆 com amb representants sindicals i va visitar l’estat de les obres del soterrani, considera que “des de les administracions implicades, per貌 especialment des de la Conselleria de Sanitat s’han d’activar els mecanismes necessaris per desbloquejar les obres i per posar en marxa, entre altres equipaments, la cambra hiperb脿rica instal路lada al soterrani de l’edifici”.
脌lvaro ha lamentat que el PP s’esperara a mar莽 -pocs mesos abans d’eleccions- per聽 sol路licitar el perm铆s per a l’ampliaci贸 del soterrani, les fa莽anes i les cobertes de l’edifici annex i que a m茅s, aprofitara el retard per realitzar un anunci electoral en mig d’eleccions sobre l’inici de les obres, que a m茅s d’incomplir, es va retirar per ordre de la Junta Electoral. “El PP va dilatar els temps per motius que es desconeixen i va tractar de fer un 煤s electoral d’una instal路laci贸 m猫dica, circumst脿ncia que des de Comprom铆s considerem m茅s que reprotxable”. No obstant aix貌, ha afegit, “ara ha arribat el moment d’esmenar les defici猫ncies heretades, de posar-se mans a l’obra i d’agilitar els temps per obtenir tots els permisos i desbloquejar les obres”.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] La s铆ndica adjunta de Comprom铆s a les Corts presenta una bateria de preguntes sobre els tr脿mits pendents del Provincial i insta que s’agilitzen. 聽 [/pullquote]

Per aix貌, 脌lvaro considera que “s’ha de solucionar el retard provocat pel PP, que no va saber afrontar les defici猫ncies administratives i t猫cniques que retarden les obres, i s’han d’activar tots els mecanismes perqu猫 el Provincial pugui reactivar les obres, posar en funcionament la cambra hiperb脿rica i activar els b煤nquers per a l’equip de diagn貌stic PET-TAC”.

c脿mbrahiperb脿ricaAmb aquest objectiu, per con猫ixer al detall la situaci贸 i col路laborar en el possible en la soluci贸 dels problemes, des de Comprom铆s s’han formalitzat una bateria de preguntes en les que es requereix a la Conselleria que detall la situaci贸 de tots els informes i permisos pendents . 脌lvaro ha requerit a la Conselleria que detall en quina situaci贸 es troben les llic猫ncies pendents i quines s贸n les defici猫ncies a esmenar per continuar la tramitaci贸. A m茅s, ha sol路licitat a la Conselleria que informi de la situaci贸 de l’informe que ha d’elaborar la pr貌pia Conselleria al respecte i que agilitzi en la mesura possible la seva redacci贸. “Des de Comprom铆s considerem que cal reformular l’estructura del provincial per millorar l’atenci贸 sanit脿ria p煤blica a les comarques de Castell贸, i per a aix貌 茅s prioritari desbloquejar les actuacions que es van paralitzar durant l’etapa en la qual el PP va prioritzar l’externalitzaci贸 de serveis i apostar per la sanitat privada”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.