fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix a l’equip que acompanyarà a Begoña Carrasco en la candidatura del PP pr l’alcaldia de Castelló

Coneix a l’equip que acompanyarà a Begoña Carrasco en la candidatura del PP pr l’alcaldia de Castelló

“Som l’única alternativa útil davant del sectarisme ideològic que representa el govern d’Amparo Marco. El 28 de maig es votarà o ‘sanchisme’, amb una alcaldessa que es vanagloria de pertànyer a l’executiva de Pedro Sánchez, o el canvi que representa el PP per a proporcionar solucions als problemes dels castellonencs. Anem a governar per a tots. Comptem amb els millors homes i dones que representen pràcticament tots els sectors de la societat castellonenca”, assenyala l’alcaldable del PP Begoña Carrasco.

La candidata del PP a l’alcaldia de Castelló, Begoña Carrasco, ha donat a conéixer els 27 noms dels homes i dones que l’acompanyen en la candidatura a les eleccions municipals del 28 de maig. “Presentem un equip de govern plural, renovat, obert a la societat, amb experiència i joventut, que és el que més es pareix als castellonencs, per a possibilitar el canvi que sentim que demana el carrer”, assenyala. “Som l’única alternativa útil davant del sectarisme ideològic que representa el govern d’Amparo Marco. El 28 de maig es votarà o ‘sanchisme’, amb una alcaldessa que es vanagloria de pertànyer a l’executiva de Pedro Sánchez, o el canvi que representa el PP per a proporcionar solucions als problemes dels castellonencs.

Anem a governar per a tots”, anuncia Begoña Carrasco. I afig: “Comptem amb els millors homes i dones, professionals en les seues àrees que volen millorar la vida dels castellonencs. Amb ells estan representats pràcticament tots els sectors de la nostra societat”. En la candidatura del Partit Popular hi ha representants de l’àrea de l’advocacia (Begoña Carrasco, Salomé Pradas i Maica Hurtado) que defensen l’Estat de Dret, el respecte a les institucions i la democràcia; de l’educació, amb un professor i una directora d’escola pública (Vicent Sales i María España) per a defensar la llibertat educativa i el dret a decidir dels pares; de l’economia (Juan Carlos Redondo i Paz Aledón) per a dur a terme el compromís d’estalviar 10,1 milions d’euros en impostos als castellonencs. També hi ha professionals de l’àmbit de l’administració i gestió empresarial (Sergio Toledo i Ester Giner). El PP es compromet a simplificar els tràmits burocràtics i facilitar i agilitzar les relacions amb l’administració local.

També referents de l’àmbit sanitari (Clara Adsuara) perquè aquest és un sector prioritari en l’agenda de govern del PP. El compromís és encarar el dèficit de professionals mèdics en Atenció Primària i especialistes i el dèficit de recursos tècnics, a més de fer realitat el nou Hospital General. I professionals de l’àrea de la comunicació i el periodisme (Susana Fafregat), de Susana Fabregat destaca, a més, la seua faceta solidària amb el projecte Solidaritza la teua Energia que ella va crear i amb el qual recaptar fons per a les organitzacions socials sense ànim de lucre.
Dels 14 titulars, les dones representen un 57% i entre els 12 primers de la llista hi ha 6 noves incorporacions, el que suposa una renovació del 50%. Entre ells està el president de Noves Generacions del Partit Popular, qui és tècnic de qualitat i medi ambient, Cristian Ramírez.

“Incorporem a dos independents, a Noelia Selma, qui a més de ser administrativa en l’Autoritat Portuària, va ser l’última presidenta de la Junta de Festes elegida democràticament, i a Paco Cabañero, enginyer tècnic informàtic de professió, a més de president de la federació d’associacions veïnals COASVECA, acumula una experiència de més de 20 anys en el moviment veïnal. “Ambdós s’incorporen per a retornar l’autonomia al ‘món de la festa’ i per a donar veu a la participació ciutadana, respectivament”.

“La veu dels veïns s’ha silenciat durant les dos últimes legislatures, el nivell d’enfadament i de menyspreu ha estat tal que les associacions de veïns i federacions veïnals es van plantar i es van aixecar de l’últim consell de participació ciutadana. El PP va ser qui va posar en marxa els Pressupostos Participatius perquè els veïns decidiren les obres en els seus barris i no obres imposades, i innecessàries que ningú ha demanat, com la reforma de Lidó o de la plaça la Pau”, recorda Carrasco.

“I si parlem de festes, davant la desorganització, la falta de previsió i la politització que ha hagut en impedir una Junta de Festes elegida democràticament en Assemblea, el Partit Popular retornarà l’autonomia als festers. L’Assemblea de festes serà la que decideixi amb el vot de la majoria al president de la Junta de Festes i dignificarem els actes institucionals recuperant la figura del Cap de Protocol”, insisteix.

En la candidatura de Begoña Carrasco s’integren fins a set representants del Grau, entre ells la presidenta del PP del Grau.

CANDIDATURA PARTIT POPULAR ELECCIONS MUNICIPALS 28-M

1 BEGOÑA CARRASCO GARCÍA
2 SALOMÉ PRADAS TEN
3 SERGIO TOLEDO LLORENS
4 JUAN CARLOS REDONDO GAMERO
5 NOELIA SELMA ANDREU (INDEPENDIENTE)
6 SUSANA FABREGAT CARRASQUER
7 FRANCISCO CABAÑERO CATALÁN (INDEPENDIENTE)
8 ESTER GINER HIDALGO
9 VICENT FRANCESC SALES MATEU
10 MARÍA ESPAÑA NOVOA
11 CRISTIAN RAMÍREZ MARTÍNEZ
12 MARÍA DEL CARMEN HURTADO PALOMO
13 MARÍA CLARA ADSUARA PITARCH
14 GONZALO ROMERO CASAÑA
15 MARÍA PAZ ALEDÓN GUERRERO
16 CÉSAR LAPICA TRAVER
17 MARÍA VALVERDE DAMIÁ
18 ANDRÉS BALFAGÓ MONTEAGUDO
19 MARIA PILAR SEGARRA EBRO
20 JULIO ARTEMIO TENA FORTANET
21 GERARD CORELLA AYMERICH
22 MIRIAM HIDALGO CANTAVELLA
23 MARIA DE GRACIA RODRÍGUEZ MOLERO
24 JUAN LUIS SAURA VILAR
25 AGUSTÍN MARTÍ BACAS
26 LUISA MARIA SALVADOR ALBIOL
27 JAVIER TORRES POLO

SUPLENTS
1 JOSÉ LUIS GIMENO FERRER
2 JUAN ALFONSO BATALLER VICENT
3 MARIA LUISA RIBES FERRER
4 MARÍA TERESA VICENTE RIPOLLÉS
5 CARLOS IVÁN SALES RAMÍREZ
6 JUAN MATEU CEPRIÁ
7 MARIA BELEN NAGER ESCORIHUELA
8 JOSE ANTONIO FERRERES BAYARRI
9 MARIA JOSÉ ARQUIMBAU SOLER

Leave a Reply

Your email address will not be published.